«Εδώ είναι Παλέ»: Το εντυπωσιακό πανό των οπαδών του Άρη με Γκάλη και Πρέλεβιτς

«Εδώ είναι Παλέ»: Το εντυπωσιακό πανό των οπαδών του Άρη με Γκάλη και Πρέλεβιτς

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:34 - 11.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:38 - 11.02.2024

Οι οπαδοί του Άρη ανέβασαν ένα τρομερό πανό πριν το τζάμπολ του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο απεικονιζόταν ο Νίκος Γκάλης και ο Μπάνε Πρέλεβιτς!

Η ατμόσφαιρα στο Nick Galis Hall ήταν εντυπωσιακή πριν το τζάμπολ του αγώνα, με τους φιλάθλους του Άρη να έχουν δημιουργήσει ένα… καμίνι στο Παλέ.

Μάλιστα, πέραν του γνωστού τελετουργικού με τα χαρτάκια, δημιούργησαν και ένα φοβερό πανό για το ματς με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο απεικονίζεται ο Γκάλης και ο Πρέλεβιτς που μονομαχούσαν στα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης τη δεκαετία του 1980 και του 1990.

Μάλιστα η εικόνα συνοδευόταν και από μια λεζάντα, η οποία έγραφε «εδώ είναι Παλέ».

Το πανό των οπαδών του Άρη:

🔴Sportal Sunday Live με ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και όλο το ρεπορτάζ από την Τούμπα

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }