Ο Άρης προσηλωμένος στο Περιστέρι bwin

Ο Άρης προσηλωμένος στο Περιστέρι bwin

Παναγιώτης Κατσαφάδος 19:56 - 13.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:57 - 13.03.2024

Ο Άρης ετοιμάζεται για τον αγώνα με το Περιστέρι bwin το Σάββατο (16/3, 17:15) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου»

Με το μυαλό στο Περιστέρι bwin και την αναμέτρηση του προσεχούς Σαββάτου (16/3, 17:15, ΕΡΤ 3) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» προετοιμάζεται ο Άρης, για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Οι «κίτρινοι» προπονήθηκαν την Τετάρτη (13/3) το απόγευμα έχοντας τις σταθερές απουσίες. Συγκεκριμένα, εκτός προγράμματος έμεινε ο Τζόναθαν Σταρκ, λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο, όπως και οι Ρομπέρτο Γκάλινατ, Γιώργος Φίλλιος, οι οποίοι συνεχίζουν την αποθεραπεία τους. Οι υπόλοιποι παίκτες τέθηκαν κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη.

Η προετοιμασία του Άρη συνεχίζεται την Πέμπτη (14/3) με μία απογευματινή προπόνηση. Πρόθεση των «κιτρίνων» είναι να αφήσουν πίσω τον αγώνα με το Μαρούσι και να επιδιώξουν να εμφανίσουν ένα καλύτερο αγωνιστικά πρόσωπο στην αναμέτρηση με το Περιστέρι bwin.

Ο Γιάννης Καστρίτης αντιλαμβάνεται ότι πλέον μετά τις αναμετρήσεις στην Ευρώπη απαιτείται μια ανασύνταξη δυνάμεων, καθώς η ομάδα είχε συνηθίσει να παίζει δυο παιχνίδια την εβδομάδα και πάνω σ’ αυτό το κομμάτι θα δουλέψει στη συνέχεια ευελπιστώντας ππαράλληλα και στην επιστροφή του Ρομπέρτο Γκάλινατ.

Ο Αμερικανός γκαρντ αποτελεί πολύτιμο γρανάζι στη μηχανή του Έλληνα τεχνικού και θέλει να τον δει ξανά στο παρκέ σύντομα, ώστε να ετοιμάσει την ομάδα του για τα playoffs.