Αρλάουσκας: «Στην αρχή μισούσα τον Ομπράντοβιτς»!

Ζέλικο Ομπράντοβιτς

i

© Euroleague Basketball

Αρλάουσκας: «Στην αρχή μισούσα τον Ομπράντοβιτς»!

Sportal newsroom 17:16 - 18.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:35 - 18.01.2024

Ο Τζο Αρλάουσκας μίλησε για τη συνεργασία με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και για ένα συμβάν όπου ο Σέρβος τεχνικός τα έψαλλε στον πρόεδρο της Ρεάλ

Με τον Τζέιμς Νάναλι συνομίλησε ο Τζο Αρλάουσκας, στο podcast «The Crossover» και αναφέρθηκε σε πολλά θέματα. Μάλιστα, ανέφερε και μια ιστορία από τη συνύπαρξη του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Αρλάουσκας παραδέχθηκε πως στην αρχή της συνεργασίας τους δεν τον συμπαθούσε τον «Ζοτς», ωστόσο στη συνέχεια άλλαξε γνώμη. Μάλιστα, θυμήθηκε και μια ιστορία του Ομπράντοβιτς με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Όσα είπε ο Τζο Αρλάουσκας στο podcast «The Crossover»:

«Στην αρχή μισούσα τον Ζέλικο. Είχαμε άλλου είδους προπονητή πριν έρθει ο Ομπράντοβιτς. Ήταν από αυτούς τους τύπους που μπορούσες να μιλήσεις, να διαπραγματευτής μαζί του, να του πεις "Είμαι κουρασμένος θα βγω από την προπόνηση". Μερικές φορές θα σε άκουγε, άλλες όχι. Δεν σε πίεζε.

Μετά ήρθε ο Ζέλικο και χαρήκαμε γιατί μας είχε νικήσει την προηγούμενη σεζόν στην Euroleague. Νίκησε με τη Γιόβενουτ και μας πέταξε έξω. Ήμασταν το φαβορί. Ήρθε και μετά από τρεις ημέρες έλεγα "πάρτε τον από εδώ".

Αρχίσαμε άσχημα τη σεζόν. Είχαμε μία συνάντηση με τον πρόεδρο και εκείνος ήρθε 20 λεπτά αργότερα. Άρχισε να μιλάει και τον διέκοψε ο Ζέλικο λέγοντας του "Κύριε πρόεδρε, προτού αρχίσεις έχω δύο πράγματα να πω. Νούμερο ένα, ποτέ μα ποτέ δεν μου ακυρώνεις τις προπονήσεις μου χωρίς να το ξέρω νωρίτερα γιατί έχω ένα πρόγραμμα. 

Νούμερο δύο, αν είναι να συναντήσεις τους παίκτες μου, να είσαι εκεί 10 λεπτά πριν από εκείνους και ποτέ μην ξανά δείξεις ασέβεια προς; την ομάδα μου ερχόμενος αργοπορημένος." Τότε τον κοίταξα και σκέφτηκα "Για αυτόν τον τύπο θέλω να παίζω"».