Θετικός σε χρήση κοκαΐνης ο Κουρμπάνοφ, τιμωρήθηκε με 3μηνο αποκλεισμό, όμως επιστρέφει στα παρκέ από αύριο...

Νικίτα Κουρμπάνοφ

i

Twitter / CSKA Moscow

Θετικός σε χρήση κοκαΐνης ο Κουρμπάνοφ, τιμωρήθηκε με 3μηνο αποκλεισμό, όμως επιστρέφει στα παρκέ από αύριο...

Ο Νικίτα Κουρμπάνοφ βρέθηκε θετικός σε χρήση κοκαΐνης αλλά λόγω της προσωρινής του απόσυρσης, εξέτισε την ποινή του και μπορεί να επιστρέψει στα παρκέ τις επόμενες ημέρες.

Ο Νικίτα Κουρμπάνοφ βρέθηκε θετικός σε χρήση κοκαΐνης σε ντόπινγκ κοντρόλ που υποβλήθηκε τον Οκτώβριο, με την ρωσική Ομοσπονδία αντιντόπινγκ να ανακοινώνει σήμερα (18/1) την είδηση και να τον τιμωρεί με τρεις μήνες αποκλεισμό. Το καλό για τον ίδιο και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι πως παρά την τρίμηνη τιμωρία, ο Κουρμπάνοφ θα μπορεί να αγωνιστεί από τις 19 Ιανουαρίου.

Πώς γίνεται όμως αυτό; Η τιμωρία του Ρώσου άσσου  ξεκίνησε να ισχύει από τότε που βρέθηκε θετικός στον έλεγχο ντόπινγκ, δηλαδή στις 20 Οκτωβρίου. Στις 27 Οκτωβρίου, ο αρχηγός της ΤΣΣΚΑ ανακοίνωσε ότι αποσύρεται προσωρινά από τα παρκέ για προσωπικούς λόγους. Έτσι, λόγω της προσωρινής του απόσυρσης, ο Κουρμπάνοφ μπορεί να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις από τις επόμενες μέρες καθώς εξέτισε την ποινή του κατά το διάστημα που είχε προσωρινά αποσυρθεί από την ενεργό δράση.