Για την επιστροφή στις νίκες ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μακάμπι

Για την επιστροφή στις νίκες ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μακάμπι

Sportal newsroom 08:48 - 18.01.2024 / Ανανεώθηκε: 13:04 - 18.01.2024

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:15) στο ΣΕΦ, για την 22η αγωνιστική της Euroleague, με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει σε τροχιά πλέι οφ.

Επιστροφή στο ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό, που υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ, σε μια κρίσιμη αναμέτρηση ενόψει συνέχειας. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει μόνο τη νίκη, προκειμένου να διατηρηθεί σε τροχιά πλέι οφ.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τις ήττες από Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, απέναντι στην Μακάμπι, που και αυτή με τη σειρά της θέλει να αφήσει πίσω την ήττα από την Παρτίζαν, την περασμένη αγωνιστική και να πάρει ακόμα μια νίκη που θα την διατηρήσει σε τροχιά 4άδας.

Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού «πονοκεφαλιάζουν» καθώς ο Μουσταφά Φαλ θα είναι εκτός για το παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Ισραήλ. Ο Γάλλος σέντερ ταλαιπωρείται από τραυματισμό που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τις επόμενες 3 εβδομάδες, δημιουργώντας σημαντικό κενό στην φροντ λάιν της ομάδας του Πειραιά.

Μιλώντας για την συνθήκη αυτή ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως «μερικές φορές χρειάζεσαι και την τύχη, ο τραυματισμός του Φαλ, ο οποίος κτύπησε στο παιχνίδι με τον Μονακό, οπότε ήταν τραυματίας και με την ΑΕΚ και στα δύο επόμενα παιχνίδια. Ξέρετε πόσο σημαντικός είναι, αλλά γι αυτό πήραμε και άλλους παίκτες, για να αναπληρώσουμε το κενό και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Από εκεί και πέρα προβλήματα απουσών δεν υπάρχουν στον Ολυμπιακό, με τον Έλληνα κοουτς να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και να περιμένει αντίδραση για τις ήττες στη «διαβολοβδομάδα». Συν τοις άλλοις, ο Ολυμπιακός δεν θα είναι μόνος στην αναμέτρηση, καθώς θα έχει στο πλευρό του και τον κόσμο του, διότι ένα ακόμα sold out είναι προ των πυλών.

Η Μακάμπι, από την άλλη πλευρά, ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς προβλήματα και με τον Κάτας να περιμένει από τους παίκτες του να βγάλουν αντίδραση για την ήττα κόντρα στην ομάδα του Βελιγραδίου, την περασμένη αγωνιστική.

Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μακάμπι και όλη τη δράση της Πέμπτης