Σόρκιν: «Να παίξουμε σκληρά με τον Ολυμπιακό»

Σόρκιν: «Να παίξουμε σκληρά με τον Ολυμπιακό»

Γιάννης Πάλλας 18:37 - 17.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:37 - 17.01.2024

Ο Ρόμαν Σόρκιν αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της Μακάμπι με τον Ολυμπιακό το βράδυ της Πέμπτης (18/1, 21:15) στο ΣΕΦ

Δύσκολη αποστολή έχει η Μακάμπι Τελ Αβίβ την Πέμπτη (18/1, 21:15) στο ΣΕΦ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ο Ρόμαν Σόρκιν θεωρεί την σκληράδα που πρέπει να βγάλουν οι συμπαίκτες του το βασικό συστατικό του παιχνιδιού.

«Ένα από τα κλειδιά είναι να σταματήσουμε τον τρόπο παιχνιδιού τους. Είναι μια ομάδα που παίζει για αρκετά χρόνια με μια συγκεκριμένη μέθοδο, επομένως θα πρέπει να τους σταματήσουμε. Το ρόστερ τους είναι πολύ μεγάλο, με πολύ ταλαντούχους παίκτες. Θα πρέπει να σταματήσουμε τους εξαιρετικούς σουτέρ που έχουν» δήλωσε ο Ισραηλινός σέντερ.

Και συμπλήρωσε: «Πρέπει να μπούμε δυνατά και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Είναι δύσκολο να παίξουμε στην έδρα τους, αλλά το έχουμε συνηθίσει. Η ατμόσφαιρα εκεί είναι απλώς μια δικαιολογία - πρέπει να παίξουμε σκληρά και να κερδίσουμε».

Στο μεταξύ, η Μακάμπι επέστρεψε στο Ισραήλ για τα παιχνίδια πρωταθλήματος και ο Ουέιντ Μπάλντγουιν δεν έκρυψε την ικανοποίηση του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέψαμε στο Τελ Αβίβ και συμμετέχουμε στην Winner League. Μία ακόμα προσαρμογή που πρέπει να κάνει η ομάδα, μιας και ακόμα παίζουμε στη Σερβία (σσ. τα εντός έδρας μας παιχνίδια για την EuroLeague), αλλά έχουμε ξεπεράσει κάθε καταιγίδα που έχει πέσει στο δρόμο μας. Θα συνεχίσουμε να βρίσκουμε τον τρόπο! Ζήτω η Μακάμπι» υποστήριξε ο Αμερικανός γκαρντ.