Ομπράντοβιτς: «Αδιάσπαστη η σχέση μου με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού AKTOR»

Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Ομπράντοβιτς: «Αδιάσπαστη η σχέση μου με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού AKTOR»

Γιάννης Πάλλας 16:42 - 17.01.2024 / Ανανεώθηκε: 16:42 - 17.01.2024

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της Παρτίζαν με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΟΑΚΑ

Η Παρτίζαν θα έρθει την Παρασκευή (19/1) στο ΟΑΚΑ για να αναμετρηθεί με τον Παναθηναϊκό AKTOR και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε στη σχέση του με τους οπαδούς της ελληνικής ομάδας, αλλά και το «τριφύλλι».

Ακόμη ο «Ζοτς» μίλησε για το ματς της 22ης αγωνιστικής της Euroleague, αλλά και την παρουσία του Ματίας Λεσόρ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς:

Για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ: «Ξέρω ότι οι οπαδοί θα με υποδεχτούν στο ΟΑΚΑ, δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει κάτι καινούριο. Η ευχαρίστησή μου είναι να πηγαίνω πάντα και να βλέπω τους φίλους μου. Ακόμα και σήμερα, οπαδοί έρχονται στην προπόνηση για να με δουν. Η σχέση είναι αδιάσπαστη».

Για τις επιστροφές στο ρόστερ: «Πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό θα δουλέψω με 3 πεντάρια. Ο Άλεξα (Αβράμοβιτς) θα μείνει στο Βελιγράδι, είναι ακόμη πολύ νωρίς για εκείνον. Όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν, όλα είναι καλά».

Για τον Παναθηναϊκό AKTOR: «Ο Παναθηναϊκός είναι σε μία εξαιρετική φόρμα, παίζουν πολύ καλά. Το ξέρουμε ότι θα έχει τρομερή ατμόσφαιρα, μετά από πολύ καιρό ο Παναθηναϊκός είναι στην κορυφή της Euroleague, αυτή είναι η ομάδα που έφτιαξαν, με τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες. Τα συζητήσαμε αυτά πριν το πρώτο μας παιχνίδι στο Βελιγράδι. Αξίζουν το σεβασμό μας, αλλά πιστεύουμε ότι έχουμε την ευκαιρία μας να παίξουμε καλά».

Ο Μάρκους Ντένμον στο Sportal: «Ο Σπανούλης είναι ο άνθρωπός μου, η Ελλάδα έχει τρομερούς οπαδούς»
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

13:12 - 17.01.2024

Ο Μάρκους Ντένμον στο Sportal: «Ο Σπανούλης είναι ο άνθρωπός μου, η Ελλάδα έχει τρομερούς οπαδούς»

Ένας φίλος από τα παλιά επέστρεψε -για λίγο- στην Ελλάδα και μίλησε στο Sportal. Ο Μάρκους Ντένμον αναφέρθηκε στην πρόκριση της Τόφας απέναντι στον ΠΑΟΚ, έβγαλε το καπέλο στους φίλους του «δικεφάλου», ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Βασίλη Σπανούλη, αποκαλύπτοντας πως είχε επαφές με το Περιστέρι τις προηγούμενες μέρες.

Για τον Ματίας Λεσόρ: «Ο Λεσόρ είναι ένας παίκτης που βάζει τα καλύτερα μπλοκ σε όλη την Euroleague και ανοίγεται αλλά έχει κορυφαίους περιφερειακούς γύρω του που τον βοηθούν να σκοράρει ένα εύκολο καλάθι και να είναι ότι ήταν με εμάς την περασμένη σεζόν».