Πρόβλημα στον αχίλλειο για τον Μίροτιτς, μένει εκτός με την Σάσαρι!

Νίκολα Μίροτιτς

i

© Photo by Giuseppe Cottini/Euroleague Basketball via Getty Images

Πρόβλημα στον αχίλλειο για τον Μίροτιτς, μένει εκτός με την Σάσαρι!

Γιάννης Πάλλας 19:48 - 02.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:49 - 02.12.2023

Ο Νίκολα Μίροτιτς δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της Κυριακής (3/12) με την Ντινάμο Σάσαρι, λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα

Νοκ άουτ από τον Κυριακάτικο (3/12) αγώνα με την Ντινάμο Σάσαρι τέθηκε ο Νίκολα Μίροτιτς για την Αρμάνι Μιλάνο, λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται στον αχίλλειο τένοντα!

Ο πάουερ φόργουορντ της ιταλικής ομάδας ταλαιπωρείται από το καλοκαίρι του 2022 σύμφωνα με το ρεπορτάζ με τον αχίλλειο τένοντα και ακολουθεί ανά περιόδους θεραπευτική αγωγή. 

Προφανώς, οι ενοχλήσεις αυτό το διάστημα είναι έντονες και κρίθηκε σκόπιμο από τον Ετόρε Μεσίνα να μείνει εκτός για να υποχωρήσουν και να επιστρέψει πανέτοιμος.

Αυτό σημαίνει πως είναι πιθανό να μην προλάβει ούτε τον αγώνα της προσεχούς Τρίτης (5/12, 21:30) με την Μπάγερν στο Μόναχο για την 12η αγωνιστική της Euroleague, όπως και την αναμέτρηση με την Παρτίζαν (7/12, 21:30) στο Βελιγράδι δυο ημέρες αργότερα.

Μιλουτίνοφ: «Η Ρεάλ παίζει το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη - Θα μας βοηθήσει ο Πετρούσεφ»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:39 - 02.12.2023

Μιλουτίνοφ: «Η Ρεάλ παίζει το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη - Θα μας βοηθήσει ο Πετρούσεφ»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στο Λαύριο, με τον Σέρβο να αναφέρεται επίσης στο ματς που ακολουθεί με αντίπαλο την Ρεάλ, αλλά και τον Φιλίπ Πετρούσεφ.

Όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία της αποθεραπείας του και τον βαθμό των ενοχλήσεων που θα αισθάνεται ο Νίκολα Μίροτιτς. Ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ αποτελεί τον σούπερ σταρ της Αρμάνι και η επικείμενη απουσία του αποδυναμώνει σημαντικά την ομάδα.