Ο Μεσίνα θα αναλάβει και πρόεδρος στην Αρμάνι!

Έτορε Μεσίνα

Ο Μεσίνα θα αναλάβει και πρόεδρος στην Αρμάνι!

Γιάννης Πάλλας 19:30 - 02.12.2023

Ο Ετόρε Μεσίνα αποκάλυψε πως όταν τελειώσει με την προπονητική θα αναλάβει την προεδρία της Αρμάνι Μιλάνο

Μια σκέψη και ένα πλάνο που υπάρχει για το μέλλον το δικό του σε σχέση με την Αρμάνι αποκάλυψε ο Ετόρε Μεσίνα. Ο «Έκτορας» εξήγησε πως μόλις ολοκληρώσει την καριέρα του στην προπονητική θα αναλάβει την προεδρία της Αρμάνι Μιλάνο!

Την αποκάλυψη για το μέλλον του την έκανε ο Ετόρε Μεσίνα ως καλεσμένος στην εκπομπή «Basement» της ιταλικής τηλεόρασης, όπου εξήγησε τι θα κάνει όταν σταματήσει να κάθεται στον πάγκο.

Ο 64χρονος προπονητής επισήμανε πως όταν αποσυρθεί από τους πάγκους θα αναλάβει την προεδρία της Αρμάνι Μιλάνο, καθώς αυτό αποτελεί επιθυμία του ιδιοκτήτη της ομάδας, Τζόρτζιο Αρμάνι.

«Όταν έρθει η στιγμή, θα γίνω πρόεδρος της ομάδας, γιατί αυτό μου έχουν ζητήσει οι Τζόρτζιο Αρμάνι και Λέο Ντελ’ Όρκο. Νιώθω υπέροχα στο Μιλάνο, οπότε θα σεβαστώ την επιθυμία τους», υποστήριξε ο «Έκτορας», ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν βλέπει να μένει για χρόνια στην Αρμάνι: «Ναι, σίγουρα, θα αποσυρθώ εδώ στο Μιλάνο, γιατί νιώθω πολύ ωραία εδώ και γιατί έχουμε ακόμη πολλή δουλειά να κάνουμε».