Ο Μεσίνα «τελειώνει» τον Πάνγκος από την Αρμάνι Μιλάνο

Κέβιν Πάνγκος

Ο Μεσίνα «τελειώνει» τον Πάνγκος από την Αρμάνι Μιλάνο

Χρήστος Τσάλτας 11:28 - 03.11.2023

Ο Κέβιν Πάνγκος απουσίαζε από το Mediolanum Forum στην αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με την Μονακό, οι φήμες «φούντωσαν» και ο Έτορε Μεσίνα έδωσε τροφή για σχόλια με μια χαρακτηριστική τοποθέτηση.

Η Αρμάνι Μιλάνο δεν έχει να διαχειριστεί μόνο την ήττα από την Μονακό, που την έριξε ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία της Euroleague, αλλά και τα θέματα που σχετίζονται με το ρόστερ της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Κέβιν Πάνγκος φοράει την κόκκινη φανέλα, όμως οι μέρες του στην «πρωτεύουσα της μόδας» μοιάζουν να μετρούν αντίστροφα, καθώς ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει μεγάλη απόσταση, σε όλα τα επίπεδα.

Άλλωστε, δεν είναι μόνο η ήττα από την Μονακό που έχει φέρει απογοήτευση στις τάξεις της Αρμάνι, αλλά και η συνολική εικόνα του γκρουπ, με τον Έτορε Μεσίνα να ετοιμάζει αλλαγές. Και μία εξ αυτών αναμένεται να είναι και ο έμπειρος πλέι μέικερ.

Στο περιθώριο του αγώνα με την ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς, η οποία κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 72-66, μέσα στο Mediolanum Forum, ο Μεσίνα ρωτήθηκε για την απουσία του Κέβιν Πάνγκος και η απάντησή του έδωσε τροφή για νέο κύκλο συζητήσεων.

«Ήταν απόφαση τακτικής», ανέφερε ο Ιταλός προπονητής, που δεν μπήκε σε περαιτέρω ανάλυση. Μάλιστα ο Πάνγκος δεν βρισκόταν καν στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την προσπάθεια των συμπαικτών του, κάνοντας ςακόμα πιο ξεκάθαρο πως δύσκολα θα παραμείνει για πολύ καιρό στο Μιλάνο. Άλλωστε η Αρμάνι βγήκε στην αγορά «χτυπώντας» την πόρτα τόσο του Κέντρικ Ναν, όσο και του Κάρλικ Τζόουνς, με τον πρώτο να καταλήγει στον Παναθηναϊκό, ενώ ο δεύτερος υπέγραψε στην Κίνα.

Sportal Euroleague Show με Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός και όλα τα highlights της ημέρας