Μιλουτίνοφ: «Δύσκολο να κερδίσεις όταν σκοράρεις 53 πόντους»

Μιλουτίνοφ

i

© Intime

Μιλουτίνοφ: «Δύσκολο να κερδίσεις όταν σκοράρεις 53 πόντους»

Sportal newsroom 00:50 - 18.10.2023

Στο κακό επιθετικό βράδυ του Ολυμπιακού στο ματς με την Αρμάνι Μιλάνο στάθηκε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Στις απουσίες που είχε ο Ολυμπιακός στο ματς με την Αρμάνι Μιλάνο στάθηκε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ των Πειραιωτών μετά την ήττα της ομάδας του με 65-53 για την τρίτη αγωνιστική της Euroleague σημείωσε ότι δύσκολα κάποια ομάδα κερδίζει με τόσο κακή επίθεση.

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Το Μιλάνο παίζει physical, είναι σκληρή ομάδα. Αν σκοράρεις 53 πόντους στο Μιλάνο είναι δύσκολο να κερδίσεις. Πρέπει να βελτιώσουμε την επίθεση, χάσαμε πολλά λέι απ, πολλά ελεύθερα σουτ. Πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας και να παίξουμε καλύτερα την Πέμπτη.

Έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι γιατί αν χάνεις τόσα λέι απ στην έδρα της Αρμάνι είναι απίθανο να κερδίσεις», είπε αρχικά ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Η βαθμολογία της EuroLeague μετά τις ήττες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού
EUROLEAGUE

23:49 - 17.10.2023

Η βαθμολογία της EuroLeague μετά τις ήττες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού

Μετά από τρεις αγωνιστικές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έμειναν στη μία νίκη. Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν στην Ιταλία από τη Μιλάνο και οι «πράσινοι» στην Κωνσταντινούπολη από την Φενέρμπαχτσε - Τρεις νίκες έχουν μόνο Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Ο Σέρβος σέντερ σχολίασε και τις απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα του Πειραιά. «Υπάρχουν σημαντικοί παίκτες. Ο Νάιτζελ έδειξε κόντρα στον Παναθηναϊκό πόσο χρήσιμος είναι για την ομάδα μας. Ελπίζω να είναι καλά για τα επόμενα παιχνίδια. Έχει τεράστια επίδραση και τεράστια ώθηση στην ομάδα», επεσήμανε ο Μιλουτίνοφ.