Άρρωστος ο Ουόλτερς, χάνει το ματς με τη Μιλάνο
i

Νέιτ Ουόλτερς / © Intime

Άρρωστος ο Ουόλτερς, χάνει το ματς με τη Μιλάνο

Sportal newsroom 16:35 - 07.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:50 - 07.12.2022

Ο Νέιτ Ουόλτερς ταλαιπωρείται από ίωση που τον έστειλε στο νοσοκομείο και ο Αμερικανός γκαρντ δεν θα παίξει την Πέμπτη (8/12, 21.00) στο ματς της Euroleague με την Αρμάνι Μιλάνο.

O Παναθηναϊκός στο ξεκίνημα της σεζόν είχε μάθει να… ζει χωρίς τον Νέιτ Ουόλτερ, ο οποίος ήταν τραυματίας. Στη συνέχεια ο Αμερικανός γκαρντ επέστρεψε και μάλιστα αναβάθμισε το παιχνίδι της ομάδας του. Τώρα, ο κόουτς Ντέγιαν Ράντονιτς θα παρατάξει το τριφύλλι και πάλι χωρίς τον Ουόλτερς για το παιχνίδι κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (8/12, 21.00, Novasports Prime) στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής

Ο 31χρονος ταλαιπωρείται από ίωση και τον έχει ταλαιπωρήσει σε τέτοιο βαθμό που για να αντιμετωπιστούν τα συμπτώματα αναγκάστηκε να νοσηλευτεί. Επίσης, δεν θα είναι η μόνη απουσία του Παναθηναϊκού στο ματς. 

Εκτός παραμένει και ο Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα στη μέση, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Λευτέρη Μαντζούκα είναι αμφίβολη, με τον νεαρό 19χρονος φόργουορντ να πονάει στον αγκώνα. 

Χωρίς μία πεντάδα η Μιλάνο στο ΟΑΚΑ

Βέβαια, τα… μεγάλα προβλήματα τα έχει στο μπλοκάκι του ο κόουτς της Αρμάνι Μιλάνο, Ετόρε Μεσίνα. Οι Ιταλοί εκτός από τις σερί ήττες ήρθαν στην Ελλάδα για το ματς του ΟΑΚΑ χωρίς τους (γνωστός και μη εξαιρετέους) απόντες Σέιβον Σιλντς, Μπίλι Μπέιρον, Τζίτζι Ντατόμε, Κέβιν Πάνγκος, με τη λίστα να μεγαλώνει κι άλλο. Ο Στέφανο Τόνουτ δεν θα παίξει ούτε αυτός με τον Παναθηναϊκό, αφού τραυματίστηκε στο τελευταίο ματς της ομάδας -με αντίπαλο τη Βίρτους Μπολόνια.