Ασύλληπτος Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ με ρεκόρ ασίστ στην ιστορία της Euroleague

Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ

i

© 2023 EuroLeague Basketball

Ασύλληπτος Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ με ρεκόρ ασίστ στην ιστορία της Euroleague

Χρήστος Τσάλτας 22:57 - 08.02.2024 / Ανανεώθηκε: 23:03 - 08.02.2024

Ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ έγραψε ιστορία, στο παιχνίδι της Μπασκόνια κόντρα στην Βιλερμπάν, καθώς έφτασε τις 20 ασίστ, ξεπερνώντας τους Φακούντο Καμπάτσο και Στέφαν Γιόβιτς, που μέτρησαν 19 τελικές πάσες σε ένα παιχνίδι.

Η φετινή σεζόν είναι άκρως εντυπωσιακή για τον Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ, ο οποίος μετά το buzzer beater κόντρα στον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ, βρίσκεται σε σταδιακά ανοδική πορεία. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ο ιθύνων νους της ομάδας του Ντούσκο Ιβάνοβιτς και το έδειξε σε ακόμα ένα παιχνίδι.

Απέναντι στην Βιλερμπάν η Μπασκόνια έφτασε στη νίκη, με τον Αμερικανό πλέι μέικερ να κάνει τη δουλειά, αλλά και τους συμπαίκτες του ευτυχισμένος.

Είναι χαρακτηριστικό πως στο πρώτο μέρος μέτρησε 12 τελικές πάσες απέναντι στην γαλλική άμυνα ενώ έφτασε τις 20 ασίστ στην τέταρτη περίοδο, γράφοντας ιστορία. Αυτό γιατί έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης με 20+ τελικές πάσες σε αγώνα της Euroleague.

Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν οι 19 ασίστ που μέτρησαν Φακούντο Καμπάτσο και Στέφαν Γιόβιτς σε αγώνα της διοργάνωσης, ενώ ο Νικ Καλάθης μέτρησε 18 ασίστ δις σε αγώνες της Euroleague.

Η ιστορική 20η ασίστ του Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ στην αναμέτρηση κόντρα στην Βιλερμπάν.

Sportal Euroleague Show με Βαλένθια - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Πέμπτης