Ατάκα - έπος Παπανικολάου σε Μιλουτίνοφ: «Να περιμένουν, εμείς σε περιμέναμε τρία χρόνια» (vid)

Παπανικολάου-Μιλουτίνοφ

Ατάκα - έπος Παπανικολάου σε Μιλουτίνοφ: «Να περιμένουν, εμείς σε περιμέναμε τρία χρόνια» (vid)

O Κώστας Παπανικολάου έκλεψε την παράσταση για ακόμα μια φορά, με την παρουσία του στο Stoiximan Aegean Ball Festival, με την ατάκα του προς τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να είναι επική.

Σε μεγάλα κέφια ο Κώστας Παπανικολάου κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην Σύρο για το Stoiximan Aegean Ball Festival που διοργανώθηκε από τον φίλο και πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Γιώργο Πρίντεζη. Ο «Παπ» για ακόμα ένα καλοκαίρι έδωσε το παρών στην Ερμούπολη, διασκέδασε με την ψυχή του και μετέφερε την ενέργειά του παντού.

Φρόντισε μάλιστα να κάνει κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία του στη Σύρο, καθώς κατά την είσοδό του στο παρκέ μπήε... χορεύοντας, με τον κόσμο να απολαμβάνει τις στιγμές και να αποθεώνει τον έμπειρο φόργουορντ, που για ακόμα ένα καλοκαίρι βρέθηκε στο νησί του Αιγαίου για χάρη του «Πρι».

Μαζί του ήταν και ένας παίκτης με τον οποίο έγραψε χρυσές σελίδες με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ επέστρεψε στον Ολυμπιακό και θα «ανταμώσει» για ακόμα μια φορά με τον Έλληνα φόργουορντ. Μάλιστα κατά την παρουσία του στην Σύρο δεν σταμάτησε στιγμή να τον πειράζει.

Η κάμερα του Sportal, που βρέθηκε στην Σύρο για το Stoiximan Aegean Ball Festival κατέγραψε ένα σπαρταριστό στιγμιότυπο. Την ώρα που ο «Παπ» υπέγραφε αυτόγραφα σε φανέλες του Ολυμπιακού, ο «Μίλου» δεν τον άφηνε σε ησυχία. Κάπου εκεί ήρθε το... ξέσπασμα του αρχηγού του Ολυμπιακού προς τον Σέρβο σέντερ.

«Να περιμένουν... εμείς σε περιμέναμε τρία χρόνια να γυρίσεις», ήταν η επική ατάκα του «Παπ» προς τον Σέρβο, με τα γέλια να κυριαρχούν, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.