Επική απάντηση του Πρίντεζη σε Σκουντή: «Ο Κοκλώνης είσαι;» (vid)

Επική απάντηση του Πρίντεζη σε Σκουντή: «Ο Κοκλώνης είσαι;» (vid)

Sportal newsroom 00:11 - 10.07.2023 / Ανανεώθηκε: 00:17 - 10.07.2023

Ο Γιώργος Πρίντεζης ρωτήθηκε αν θα τραγουδήσει και απάντησε με άρωμα «Just the 2 of us».

Ο Γιώργος Πρίντεζης έδωσε ρεσιτάλ στη γιορτή του μπάσκετ στη Σύρο.

Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού προς το τέλος της εκδήλωσης ρωτήθηκε αν θα τραγουδήσει κάτι και σηκώθηκε να φύγει λέγοντας στον δημοσιογράφο. «Ο Κοκλώνης είσαι;». 

Δείτε το βίντεο:

Νωρίτερα, ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για τα μελλοντικά του σχέδια, τονίζοντας ότι θέλει να παραμείνει στο χώρο του μπάσκετ, έχοντας ως προτεραιότητα τον Ολυμπιακό. 

Ο πρώην αρχηγός των Πειραιωτών βρίσκεται στη Σύρο, εκεί όπου διοργανώνει το AEGEAN Ball Festival και μιλώντας στην κάμερα της Cosmote επισήμανε ότι δεν θέλει να εγκαταλείψει το μπάσκετ και ψάχνει να βρει κάποιον ρόλο σε ομάδα. Φυσικά ο Πρίντεζης εννοούσε σε διοικητικό πόστο, ενώ επισήμανε ότι προτεραιότητα θα έχει ο Ολυμπιακός, ομάδα στην οποία ανδρώθηκε και της χρωστάει τα πάντα. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Το αγαπώ το μπάσκετ. Είναι αυτό που έχω μάθει να κάνω αλλά και ξέρω να κάνω καλά. Γενικότερα όλοι οι άνθρωποι νομίζουμε ότι ξέρουμε να κάνουμε παραπάνω πράγματα απ’ όσα μπορούμε. Έχω αφιερωθεί στο μπάσκετ από τα 13 μου και δεν θέλω να ασχοληθώ με κάτι άλλο. Η προτεραιότητα και το μυαλό μου είναι πάντοτε στον Ολυμπιακό κακά τα ψέματα. 

Είναι η ομάδα που ανδρώθηκα, που θέλω να γυρίσω πίσω ό,τι μου έδωσε. Είναι η ομάδα που ξέρω πολύ καλά και νιώθω ότι με αγαπούν και θέλω να προσφέρω. Από εκεί και πέρα, αν μ’ άρεσε να ασχοληθώ με κάτι άλλο, αυτό θα ήταν κάτι που έχει να κάνει με παιδιά. Δεν εξαρτάται από εμένα αν θα ασχοληθώ με κάτι τέτοιο. Προς το παρόν δεν νομίζω».