Πρίντεζης στο Sportal για Σλούκα: «Είναι μεγάλο παιδί - Δεν είμαστε όλοι ίδιοι»

Στέφανος Αβραμίδης 00:15 - 09.07.2023 / Ανανεώθηκε: 00:29 - 09.07.2023

Ο Γιώργος Πρίντεζης σχολίασε τη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος συμφώνησε με τους «πράσινους» για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Γιώργος Πρίντεζης σχολίασε τη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής γκαρντ, που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, συμφώνησε σε συμβόλαιο τριών ετών με το τριφύλλι σε μία μετακίνηση που ταρακούνησε το ευρωπαϊκό μπάσκετ. 

Ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος είναι και ο διοργανωτής του τουρνουά Stoiximan AegeanBall Festival που γίνεται στο νησί στη Σύρο. Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για τη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό

Κώστας Σλούκας και Δημήτρης Γιαννακόπουλος

- Πως νιώθεις ως διοργανωτής του τουρνουά; 

«Η αλήθεια είναι ότι ως διοργανωτής έχω λίγο παραπάνω άγχος για να πάνε καλά τα πράγματα χωρίς να σημαίνει ότι εγώ τα στήνω. Είναι χαρά μου γιατί ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει η ενέργεια είναι πολύ καλή. Η τοπική κοινωνία βοηθιέται αρκετά. Μικρά παιδιά βλέπει στο πρόσωπό τους να τον ενθουσιασμό τους όταν βλέπουν παίκτες που αγαπάνε η υποστηρίζουνε ανάλογα την ομάδα που υποστηρίζουνε. Όπου μπορεί και όσο μπορεί ο καθένας καλό είναι να βοηθάει».

- Για τους παίκτες που έρχονται Σύρο: 

«Η αλήθεια είναι ότι όσοι παίκτες έρχονται εδώ πέρα δεν χρειάζονται να ακούγονται πολλά πράγματα, ενώ με το που τους καλώ θέλουν να έρχονται να περάσουν και ωραία γιατί και η Σύρος είναι ωραίο νησί».

- Για τη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό: 

«Κάθε άνθρωπος είναι μεγάλος και παίρνει τις δικές του αποφάσεις. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Ο καθένας αντιμετωπίζει τις καταστάσεις όπως εκείνος ξέρει δεν μπορώ να κάτι παραπάνω. Είναι μεγάλο παιδί κι έκανε το καλύτερο για την οικογένειά του».

Sloukas effect: Ο Σλούκας φέρνει τον Παναθηναϊκό στα φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague σύμφωνα με τις στοιχηματικές!
EUROLEAGUE

22:35 - 08.07.2023

Sloukas effect: Ο Σλούκας φέρνει τον Παναθηναϊκό στα φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague σύμφωνα με τις στοιχηματικές!

Η μεταγραφή του Κώστα Σλούκα αλλάζει τα δεδομένα στο ευρωπαϊκο μπάσκετ, με τον Παναθηναϊκό να γίνεται ένα απο τα φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες.

- Τι σημαίνει για τον Παναθηναϊκό η μεταγραφή του Σλούκα;      

«Σίγουρα η κίνηση ήταν να πάρει ο Παναθηναϊκός τον Κώστα το οποίο βοηθάει πάρα πολύ στον ελληνικό κορμό, αλλά επίσης βοηθάει στο γεγονός ότι η ομάδα παίρνει ένα παίκτη με νοοτροπία νικητή».