Αταμάν: «Ενθουσιασμένος που θα δουλέψω στον Παναθηναϊκό»

Εργκίν Αταμάν

i

© Intime

Αταμάν: «Ενθουσιασμένος που θα δουλέψω στον Παναθηναϊκό»

Sportal newsroom 16:45 - 09.05.2023

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για το επόμενο βήμα της καριέρας του, στον Παναθηναϊκό και δήλωσε ενθουσιασμένος που θα βρεθεί στον «πράσινο» πάγκο.

Από την ερχόμενη σεζόν ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε νέα εποχή, αυτή του Εργκίν Αταμάν. Ο Τούρκος προπονητής έχει συμφωνήσει σε όλα με το «τριφύλλι» και θα είναι αυτός που θα καθοδηγήσει την ομάδα, με σκοπό να την επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών.

Η μπάλα στα χέρια του Αταμάν - Ήρθε στην Αθήνα και παίρνει αποφάσεις για τον νέο Παναθηναϊκό
EUROLEAGUE

20:09 - 07.05.2023

Η μπάλα στα χέρια του Αταμάν - Ήρθε στην Αθήνα και παίρνει αποφάσεις για τον νέο Παναθηναϊκό

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει να δημιουργήσει έναν πανίσχυρο Παναθηναϊκό και ο Εργκίν Αταμάν συναντήθηκε μαζί του στην Αθήνα για να βάλει μπροστά το πλάνο - Οι περιπτώσεις των Καμπάτσο, Χεζόνια, Βιλντόζα και ο ελληνικός κορμός.

Ο έμπειρος κόουτς επέστρεψε στην Πόλη, έπειτα από την παρουσία του στην Αθήνα τις τελευταίες μέρες, όπου είχε συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, στην οποία έθεσε επί τάπητος το πλάνο της επόμενης μέρας. Σκοπός άλλωστε είναι η δημιουργία ενός πολύ δυνατού ρόστερ, που θα είναι σε θέση να διεκδικήσει κάθε τίτλο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Κατά την επιστροφή του στην Τουρκία ο Αταμάν μίλησε στο NTV και μεταξύ άλλων επιβεβαίωσε τη συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ενώ πρόσθεσε πως είναι ενθουσιασμένος που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού από τη νέα σεζόν.

Ο Τούρκος προπονητής μιλώντας σε Μέσο της γειτονικής χώρας ανέφερε: «Είχα συνάντηση με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού. Συμφωνήσαμε σε πολλά θέματα αρχικά. Είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη»

Αυτό που μένει πλέον είναι να ολοκληρώσει τη σεζόν με την Αναντολού Εφές και έπειτα θα πάρει το αεροπλάνο για μόνιμη εγκατάσταση στη χώρα μας. Ήδη άλλωστε έχει θέσει επί τάπητος τα πρώτα ζητήματα για την ενίσχυση της ομάδας τη νέα σεζόν, σε μια πρώτη προσπάθεια για δημιουργία ενός άκρως ανταγωνιστικού ρόστερ.