Ο Μάριο Χεζόνια είναι ιδανικό... fit για το πλάνο του Αταμάν στον Παναθηναϊκό

Ο Μάριο Χεζόνια

i

©intime

Ο Μάριο Χεζόνια είναι ιδανικό... fit για το πλάνο του Αταμάν στον Παναθηναϊκό

Ηλίας Λαλιώτης 23:54 - 07.05.2023 / Ανανεώθηκε: 23:56 - 07.05.2023

Ο Μάριο Χεζόνια έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού και το αγωνιστικό του στιλ ταιριάζει στα αγωνιστικά «θέλω» του Εργκίν Αταμάν.

Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει μπροστά τις μηχανές για τον μεταγραφικό σχεδιασμό και την υλοποίησή του.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Εργκίν Αταμάν βρέθηκε στην Αθήνα, εκμεταλλευόμενος το ρεπό της Αναντολού Εφές (αγωνίζεται το επόμενο Σαββατοκύριακο). Ο Τούρκος προπονητής συναντήθηκε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με στόχο να αναλυθούν σημαντικά ζητήματα για την επόμενη μέρα στο Τριφύλλι. Ενημερώθηκε για τις εξελίξεις σε κάποιες μεταγραφικές υποθέσεις, ενώ έκανε τις εισηγήσεις του και για το πώς θα κινηθούν σε κάποιες άλλες από εδώ και στο εξής οι «πράσινοι».

Η μπάλα στα χέρια του Αταμάν - Ήρθε στην Αθήνα και παίρνει αποφάσεις για τον νέο Παναθηναϊκό
EUROLEAGUE

20:09 - 07.05.2023

Η μπάλα στα χέρια του Αταμάν - Ήρθε στην Αθήνα και παίρνει αποφάσεις για τον νέο Παναθηναϊκό

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει να δημιουργήσει έναν πανίσχυρο Παναθηναϊκό και ο Εργκίν Αταμάν συναντήθηκε μαζί του στην Αθήνα για να βάλει μπροστά το πλάνο - Οι περιπτώσεις των Καμπάτσο, Χεζόνια, Βιλντόζα και ο ελληνικός κορμός.

Μία από τις υποθέσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων είναι κι αυτή του Μάριο Χεζόνια. Ο Κροάτης σούπερ σταρ είναι ένας παίκτης που ταιριάζει άψογα στα «θέλω» του Εργκίν Αταμάν. Εξαιρετικός σουτέρ, αλλά και δημιουργός από τη θέση «3», έχοντας πολλά χαρακτηριστικά για να βοηθήσει σημαντικά και από άλλες θέσεις (τόσο ως σούτινγκ γκαρντ σε ψηλά σχήματα, όσο και ως «4άρι»).

Ο 28χρονος φόργουορντ είναι αδιαμφισβήτητα ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε οποιαδήποτε ομάδα και παράλληλα έχει εξαιρετική σύνδεση με την εξέδρα. Ο ίδιος δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό και με τις συνθήκες που διαμορφώνονται δεν είναι κρυφό πως θα ήθελε να είναι μέλος αυτής της νέας ομάδας. Στη Ρεάλ δεν είχε τον χρόνο και τον ρόλο που θα ήθελε φέτος, αλλά δεσμεύεται με συμβόλαιο και πολλά θα εξαρτηθούν και από τις αποφάσεις του νέου προπονητή (πιθανότατα θα είναι ο Σέρχιο Σκαριόλο).

Παναθηναϊκός: Στο «κάδρο» και ο αγαπημένος του Αταμάν, Ροντρίγκ Μπομπουά
EUROLEAGUE

00:39 - 05.05.2023

Παναθηναϊκός: Στο «κάδρο» και ο αγαπημένος του Αταμάν, Ροντρίγκ Μπομπουά

Ο Εργκίν Αταμάν ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι μπορεί να προσφέρει ο μπαρουτοκαπνισμένος στη Euroleague, Ροντρίγκ Μπομπουά και έχει ρίξει το όνομά του στο τραπέζι των συζητήσεων για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού.

Αν, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός αποφασίσει να κινηθεί για τον Μάριο Χεζόνια κι αν θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις για να να προχωρήσει η υπόθεση επιστροφής του, είναι κάτι που θα φανεί στο μέλλον. Μιας και αυτή τη στιγμή ο Κροάτης έχει σημαντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις μπροστά του.