Παναθηναϊκός: Γεμίζει το «οπλοστάσιο» του Σερέλη ενόψει Περιστερίου

Πάρις Λι

i

© Intime

Παναθηναϊκός: Γεμίζει το «οπλοστάσιο» του Σερέλη ενόψει Περιστερίου

Ηλίας Λαλιώτης 15:47 - 07.05.2023

Ο Δημήτρης Αγραβάνης επέστρεψε σε φουλ ρυθμό προπονήσεων, ο Πάρις Λι είναι καλύτερα και ο Γιώργος Παπαγιάννης είναι ο μόνος που παραμένει εκτός για τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για την ημιτελική σειρά της Basket League κόντρα στο Περιστέρι, χωρίς να γνωρίζει ακόμα πότε αυτή θα ξεκινήσει. Το θετικό για τον Χρήστο Σερέλη είναι πως μετά από μία εβδομάδα προπονήσεων με απουσίες, ευελπιστεί πως τις επόμενες μέρες θα τους έχει όλους στη διάθεσή του για να δουλέψει απερίσπαστος.

Την Κυριακή (7/5) ο Έλληνας προπονητής είδε τον Δημήτρη Αγραβάνη να μπαίνει και πάλι σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση, ενώ πολύ καλύτερα είναι επιτέλους και ο Πάρις Λι. Ο Αμερικανός γκαρντ ακολούθησε μέρος του προγράμματος, έχοντας ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τη τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρούσε.

Μοναδική απουσία παραμένει ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, ωστόσο κι αυτός αναμένεται να επιστρέψει σύντομα  στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.