Αποθέωσε Χουάντσο ο Αταμάν: «Ελπίζω να συνεχίσει έτσι»
i

© Intime

Αποθέωσε Χουάντσο ο Αταμάν: «Ελπίζω να συνεχίσει έτσι»

Sportal newsroom 23:18 - 15.04.2024

Ο Εργκίν Αταμάν αποθέωσε στη συνέντευξη τύπου του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τον Χουάντσο Ερναγκόμεθ ενώ μίλησε με καλά λόγια και για τον Λούκα Βιλντόζα.

Ο Εργκίν Αταμάν έσταξε «μέλι» για τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Ο Τούρκος προπονητής, στη συνέντευξη τύπου του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο του τρίτου γύρου της Basket League, αποθέωσε την παρουσία του Ισπανού στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ πρόσφερε σημαντικές βοήθειες στη νίκη του Παναθηναϊκού με 77-71, που του έδωσε και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Ο Αταμάν μίλησε θετικά και για τον Λούκα Βιλντόζα που πήρε χρόνο συμμετοχής.

«Τακτικά παίξαμε διαφορετικά απόψε. Αναλύσαμε τα προηγούμενα ματς με τον Ολυμπιακό, έπρεπε να κρατάμε τον Φαλ μακριά από τη ρακέτα. Για αυτό βάλαμε τον Μήτογλου περισσότερο στο 5 και τον Λεσόρ κόντρα στον Ράιτ. Χάσαμε όμως πολλά ανοιχτά σουτ, βάλαμε τον Παπαπέτρου χαμηλά και είχαμε καλές κατοχές. Αμυντικά ήμασταν καλοί.

Είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε νωρίτερα το παιχνίδι, αλλά κάθε φορά που χτίζαμε μια διψήφια διαφορά... Ο Ολυμπιακός δεν τα παρατάει, έχει πειθαρχία, είναι πολύ καλή ομάδα. Χάσαμε κάποια ριμπάουντ, κάναμε λάθη. Στο τέλος με ηρεμία και πλάνο πήραμε μια σημαντική νίκη γιατί πήραμε την πρώτη θέση και έχουμε το πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι οφ, έχοντας κερδίσει στο πρωτάθλημα τον Ολυμπιακό και τις τρεις φορές», είπε αρχικά ο Εργκίν Αταμάν

Ο Τούρκος προπονητής ρωτήθηκε και για την παρουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. «Ελπίζω ότι θα συνεχίσει έτσι και στην υπόλοιπη σεζόν. Στα τελευταία 3-4 ματς μάς βοηθάει πολύ σε άμυνα και επίθεση, παίζει έξυπνα. Έτσι μπορούμε να βάλουμε και τον Μήτογλου στο 5. Και ο Βιλντόζα επίσης ήταν καλός σήμερα, είχε μια θετική εμφάνιση», σχολίασε ο Τούρκος τεχνικός του Παναθηναϊκού.