Αταμάν: «Η τακτική μας απέδωσε - Δουλειά μου είναι να διαμαρτύρομαι αν θεωρώ ότι η ομάδα αδικείται» (vid)
i

© Intime

Αταμάν: «Η τακτική μας απέδωσε - Δουλειά μου είναι να διαμαρτύρομαι αν θεωρώ ότι η ομάδα αδικείται» (vid)

Sportal newsroom 22:44 - 15.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:52 - 15.04.2024

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, εξήγησε τους λόγους της νίκης του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και μίλησε για τους διαιτητές και την συμπεριφορά του προς αυτούς...

Ο Εργκίν Αταμάν ήταν ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα του αγώνα, αλλά και από τον τρόπο που οι παίκτες του εκτέλεσαν τις οδηγίες του. «Η τακτική μας απέδωσε», είπε ο Τούρκος προπονητής στην κάμερα της ΕΡΤ με το που ολοκληρώθηκε η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού για την τρίτη αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League.

Εξήγησε πως «παίξαμε για μεγάλα διαστήματα με τον Ντίνο (Μήτογλου) στη θέση του σέντερ» και σκοπός αυτής της επιλογής του Αταμάν, όπως δήλωσε και ο ίδιος «ήταν για να ανοίξουμε τους χώρους κυρίως για να τους εκμεταλλευτεί ο Κέντρικ (Ναν)».

Το παιχνίδι συνολικά «ήταν πολύ δυναμικό. Ελέγξαμε τον ρυθμό, παίξαμε αποτελεσματικά, αλλά όταν χάσαμε το μομέντουμ ο Ολυμπιακός το εκμεταλλεύτηκε». Άλλωστε, ο Αταμάν θεωρεί πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι «μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη».

Συνολικά το «ντέρμπι αιωνίων» είχε μεγάλη ένταση καθ' όλη τη διάρκειά του και υπήρξαν πολλές στιγμές που ο Τούρκος διαμαρτυρήθηκε έντονα στους διαιτητές. Μάλιστα, πήρε και μία τεχνική ποινή, στην περίπτωση του φάουλ του Κώστα Σλούκα στον Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, ενώ υπογράμμισε την... δυσφορία του και για μία ακόμα φάση.

Μπαρτζώκας: «Δεν κερδίσαμε αυτό το ντέρμπι, αλλά θα κερδίσουμε κάποιο από τα επόμενα»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:37 - 15.04.2024

Μπαρτζώκας: «Δεν κερδίσαμε αυτό το ντέρμπι, αλλά θα κερδίσουμε κάποιο από τα επόμενα»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας πως η ομάδα του θα πάρει κάποιο από τα επόμενα ματς στην έδρα του «αιώνιου» αντιπάλου.

«Διαφώνησα με την απόφαση στο φάουλ στον Μάριους Γκριγκόνις», πρόσθεσε και κατέληξε πως «πιστεύω έκαναν λάθος οι διαιτητές. Θα ξαναδώ τη φάση και θα απολογηθώ αν έκανε έκανε εγώ λάθος. Πάντως, η δουλειά μου είναι να διαμαρτύρομαι κάθε φορά που θεωρώ πως η ομάδα μου αδικείται».