Αταμάν: «Πρώτη μου επιλογή ο Παναθηναϊκός, αν φύγω από την Εφές»

Αταμάν: «Πρώτη μου επιλογή ο Παναθηναϊκός, αν φύγω από την Εφές»

Sportal newsroom 10:53 - 19.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:03 - 19.04.2023

Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε πως οι συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό θα κλείσουν πολύ σύντομα και τελικά αναλάβει τα ηνία των «πρασίνων» τότε θέλει να γίνει ο νέος… Ομπράντοβιτς.

Ο Εργκίν Αταμάν έχει πάρει εδώ και λίγες μέρες το ξεκάθαρο προβάδισμα για να είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, όπως σας ενημέρωσε σχετικά το Sportal από την Κυριακή του Πάσχα (16/4).

Από την πλευρά του, ο Τούρκος τεχνικός επιβεβαίωσε τις επαφές με την διοίκηση των «πράσινων», οι οποίες όπως τόνισε γίνονται σε καλό κλίμα, ενώ μετέφερε την εκτίμησή του ότι οι συζητήσεις θα κλείσουν πολύ σύντομα.

Ο Αταμάν κοντά στον Παναθηναϊκό: Πως το θαύμα της Εφές μέσα σ' ένα καλοκαίρι τον «φέρνει» στους πράσινους
EUROLEAGUE

23:31 - 17.04.2023

Ο Αταμάν κοντά στον Παναθηναϊκό: Πως το θαύμα της Εφές μέσα σ' ένα καλοκαίρι τον «φέρνει» στους πράσινους

Ο Παναθηναϊκός είναι σε ανοικτή επικοινωνία με τον Εργκίν Αταμάν επιχειρώντας να κλείσει το deal και το Sportal εξηγεί γιατί οι «πράσινοι» προχωρούν την περίπτωση του Τούρκου προπονητή.

«Είναι αλήθεια πως μιλάμε και το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι έχω ένα καλό προαίσθημα. Έχουμε κάνει ειλικρινείς συζητήσεις και από όσα εισπράττω μέσα από αυτές τολμώ να πω ότι το προαίσθημα είναι θετικό. Και θα πω επίσης ότι για εμένα, εφόσον φύγω από την Εφές ο Παναθηναϊκός είναι η πρώτη μου επιλογή. Αν φύγω από την Εφές ο Παναθηναϊκός είναι η πρώτη μου επιλογή», ανέφερε ο Εργκιν Αταμάν στην LiveSport, καταλήγοντας πως εάν -τελικά- γίνει το deal τότε θέλει να γίνει ο νέος… Ομπράντοβιτς για τον Παναθηναϊκό.