Αταμάν: «Συμβουλεύω τους φιλάθλους μας να κλείσουν εισιτήρια για τα πλέι οφ και ίσως για το φάιναλ φορ»

Εργκίν Αταμάν

i

© Intime

Αταμάν: «Συμβουλεύω τους φιλάθλους μας να κλείσουν εισιτήρια για τα πλέι οφ και ίσως για το φάιναλ φορ»

Ηλίας Λαλιώτης 14:03 - 21.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:05 - 21.11.2023

Ο Εργκίν Αταμάν προτρέπει τους φίλους του Παναθηναϊκού να κλείσουν εισιτήρια για τα Playoffs και το Final Four της Euroleague, δίνοντας από τώρα το στίγμα για τους στόχους της ομάδας τη φετινή σεζόν!

Ο Παναθηναϊκός έχει αφήσει πίσω τους την περσινή κακή σεζόν και πλέον η ομάδα έχει γυρίσει σελίδα για τα καλά, αφού υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν είναι πλέον ευδιάκριτη η αγωνιστική της αναγέννηση.

Ο Τούρκος προπονητής έχει κάθε λόγο να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον και σε δηλώσεις του για τη συνεργασία των «πρασίνων» με την εταιρεία ΑΚΤΩΡ προτρέπει ανοιχτά τους φίλους του «τριφυλλιού» να κλείσουν από τώρα τα εισιτήριά τους για τα playoffs της Euroleague και το Final Four της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

«Όλος ο κόσμος στην Ευρώπη μιλά για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού και το πως κυριάρχησε στη Euroleague. Να δώσουμε συγχαρητήρια στο διοικητικό μας staff για αυτή την μεγάλη συνεργασία. Προσπαθούν να μας δώσουν τα πάντα, να φτιάξουν μια μεγάλη ομάδα. Οι συνεργασίες με μεγάλες εταιρίες είναι πολύ σημαντικές. Καταλαβαίνουν την αξία του Παναθηναϊκού και ανοίγουν τον δρόμο στο να έρθουν και άλλες εταιρίες. Πολύ σύντομα θα έχουμε sold out σε όλα τα ματς. Να κλείσουν οι φίλαθλοι μας τα εισιτήρια για τα επόμενα ματς, για τα play-offs και ίσως για Final Four. Θα παλέψουμε για τον τίτλο της Euroleague», επισημαίνει ο Εργκίν Αταμάν, ανεβάζοντας τις προσδοκίες τόσο της ομάδας, όσο και του κόσμου της για τη φετινή σεζόν.

Οι λόγοι που ο Μπαρτζώκας επιλέγει τον Μήτρου Λονγκ - Γιατί δεν στράφηκαν οι Πειραιώτες σε NBAer
EUROLEAGUE

12:19 - 21.11.2023

Οι λόγοι που ο Μπαρτζώκας επιλέγει τον Μήτρου Λονγκ - Γιατί δεν στράφηκαν οι Πειραιώτες σε NBAer

Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του Ναζ Μήτρου Λονγκ και το Sportal.gr εξηγεί τους λόγους που οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να επενδύσουν στον παίκτη που μέχρι στιγμής φοράει τα χρώματα της Ζάλγκιρις!

Υπενθυμίζουμε ότι το πρωί της Τρίτης 21/11 ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την εταιρεία ΑΚΤΟR. Οι δηλώσεις του Αταμάν ήταν στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας της ομάδας του!