Μετά από 13 άστοχα τρίποντα πήρε... φωτιά ο Ναν! (vid)
i

©InTime

Μετά από 13 άστοχα τρίποντα πήρε... φωτιά ο Ναν! (vid)

Sportal newsroom 22:21 - 20.11.2023 / Ανανεώθηκε: 22:23 - 20.11.2023

Ο Κέντρικ Ναν μέχρι να ευστοχήσει στα τέσσερα τρίποντα, δεν είχε σκορ από τα 6.75 στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια στη Stoiximan basket League και την Euroleague

Χρειάστηκε να προηγηθούν 13 άστοχα τρίποντα από τον Κέντρικ Ναν, για να πάρει μπροστά και να μην σταματάει στο μεγάλο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. 

Ο Αμερικανός που έχει «δολοφονικό ένστικτο» επιθετικά στις πρώτες συμμετοχές του τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στην Euroleague «σημάδευε» το... σίδερο. Ώσπου, ευστόχησε στο πρώτο και μετά έβαλε σουτ και από το... σπίτι του.

Ο Κέντρικ Ναν στην πρώτη εμφάνιση του με τον Άρη στο «Nick Galis Hall» είχε 0/2 τρίποντα, ενώ στη συνέχεια ταξίδεψε στο Βερολίνο, όπου με την Άλμπα είχε 0/5 και στη «διαβολοβδομάδα» με την Ζαλγκίρις και την Βίρτους Μπολόνια στο ΟΑΚΑ 0/2 και 0/3 αντίστοιχα.

Μέχρι που ήρθε η εμφάνιση με την ΑΕΚ στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, όπου ο Αμεριικανός άσος ξεκίνησε αστοχώντας στο πρώτο, αλλά στη συνέχεια ήταν εύστοχος και στα τέσσερα που επιχείρησε! 

Μάλιστα, ήταν όλα στην τελευταία περίοδο, εκεί όπου έκανε και τη διαφορά οδηγώντας τον Παναθηναϊκό στη νίκη.

Σίγουρα χρειάζονταν ένα τέτοιο «ξεμπούκωμα» ο Αμερικανός γκαρντ, καθώς έχει την ποιότητα και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά, για να αλλάξει το «τριφύλλι» και να του δώσει μεγάλη ώθηση ειδικά στο επιθετικό κομμάτι.

Ο νικητής Ναν έβαλε την «υπογραφή» του και «πλήγωσε» ΑΕΚ και... Ολυμπιακό

Ο νικητής Ναν έβαλε την «υπογραφή» του και «πλήγωσε» ΑΕΚ και... Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει να εξαργυρώνει τη σημαντική επένδυση που έχει κάνει, με τον Κέντρικ Ναν να προστίθεται στην αλυσίδα των ποιοτικών παικτών που ήρθαν για να κάνουν τη διαφορά.

Τα παιχνίδια του Κέντρικ Ναν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού:

Άρης-Παναθηναϊκός 0/2 τρίποντα

Άλμπα Βερολίνου-Παναθηναϊκός 0/5 τρίποντα

Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις 0/2 τρίποντα

Παναθηναϊκός-Βίρτους Μπολόνια 0/3 τρίποντα

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 4/5 τρίποντα