Τα συγχαρητήρια του Ατρόμητου στο Περιστέρι bwin για την ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του BCL.

Ατρόμητος

i

©intime

Τα συγχαρητήρια του Ατρόμητου στο Περιστέρι bwin για την ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του BCL.

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:20 - 19.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:22 - 19.03.2024

Ο Ατρόμητος μέσω των social media έστειλε τα συγχαρητήριά του στο Περιστέρι bwin για την ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του BCL.

Το Περιστέρι bwin αντιμετώπισε την Τενερίφη και έχοντας τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έφτασε στην πολυπόθητη νίκη, η οποία σε συνδυασμό με την ήττα της Χάποελ Ιερουσαλήμ κόντρα στην Καρσίγιακα, με 95-82, έστειλε την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη για πρώτη φορά στην ιστορία της στα προημιτελικά του BCL.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων ξεκίνησε τη φάση των 16 με 3 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, όμως με ένα εκπληκτικό ντεμαράζ στον δεύτερο γύρο και μεγάλες νίκες κόντρα σε Καρσίγιακα (εντός), Χάποελ Ιερουσαλήμ (εκτός, όπου κάλυψε και το -2 του πρώτου γύρο) και Τενερίφη ανέτρεψε τα προγνωστικά και θα βρίσκεται στην κλήρωση της ερχόμενης Πέμπτης στα κεντρικά της FIBA.

Ο Τζο Ράγκλαντ έκανε σπουδαία εμφάνιση με 15 πόντους, 14 ασίστ και 6/9 σουτ, οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα του στον θρίαμβο. Ο Λεωνίδας Κασελάκης έβαλε μεγάλα σουτ και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 18 πόντους και 6/9 σουτ, ενώ ο Κένι Ουίλιαμς «μίλησε» σε όλα τα κρίσιμα σημεία και με 18 πόντους και 6/8 σουτ βοήθησε σημαντικά την ομάδα του.

Στον αντίποδα, ο Μαρσελίνιο Χουέρτας μέτρησε 31 πόντους, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 10/16 σουτ, ενώ ακολούθησε ο Κάιλ Γκάι με 26 ποντους και 11/22 σουτ. Παρά την ήττα, η ομάδα του Τσους Βιντορέτα τερμάτισε πρώτη στον όμιλο με ρεκόρ 4-2, με το Περιστέρι να ακολουθεί με ρεκόρ 3-3.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Ατρόμητος μέσω ανάρτησής του στα social media έσπευσε να δώσει τα συγχαρητήριά του για το σπουδαίο επίτευγμα της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη.

«Πολλά συγχαρητήρια στο @peristeribc που κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και σε έναν από τους πιο δύσκολους ομίλους στο BCL, κατάφερε να προκριθεί στις 8 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης! Μπράβο Περιστέρι!», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανάρτηση της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Δείτε την ανάρτηση του Ατρόμητου: