Ομάδα και κόσμος έγιναν ένα στο Περιστέρι για την επική πρόκριση στην οκτάδα του BCL

Ομάδα και κόσμος έγιναν ένα στο Περιστέρι για την επική πρόκριση στην οκτάδα του BCL

Χρήστος Τσάλτας 21:44 - 19.03.2024 / Ανανεώθηκε: 21:53 - 19.03.2024

Μεθυσμένη πολιτεία το Περιστέρι, μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη, αλλά και την πρόκριση στην οκτάδα του BCL, με κόσμο και παίκτες να γίνονται ένα!

Το Περιστέρι ζει μεγάλες στιγμές, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του θα βρεθεί σε προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Κάτι που συνέβη μετά τον θρίαμβο κόντρα στην Τενερίφη με 90-82 στο κλειστό «Α.Παπανδρέου».

Ο κόσμος γέμισε το κλειστό «Α.Παπανδρέου» και έδωσε ώθηση στην ομάδα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με το Περιστέρι να έχει στο πλευρό του έναν... έκτο παίκτη στο πιο κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι της σεζόν.

Έτσι, με το πέρας της αναμέτρησης και όπως συνηθίζεται στα παιχνίδια της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη και την φετινή σεζόν, τόσο για το πρωτάθλημα, όσο και για το BCL, οι «κυανοκίτρινοι» πήγαν στον κόσμο για να πανηγυρίσουν μαζί τον θρίαμβο κόντρα στην ομάδα του Τσους Βιντορέτα.

Η ιαχή «Για την πόλη και τη φανέλα» δονούσε το κλειστό, με τους παίκτες του Περιστερίου να ακολουθούν τον ρυθμό που δημιούργησαν οι φίλαθλοι της ομάδας.

Δείτε χαρακτηριστικές αντιδράσεις, αλλά και πανηγυρισμούς με το πέρας του αγώνα, που σφράγισε την πρόκριση του Περιστερίου στα προημιτελικά του BCL για πρώτη φορά στην ιστορία του.