Αυλαία με την προσοχή στα ντέρμπι σε Πάτρα και Λιόσια

Μπέικον και Φλιώνης

i

©INTIME

Αυλαία με την προσοχή στα ντέρμπι σε Πάτρα και Λιόσια

Sportal newsroom 10:38 - 25.03.2023 / Ανανεώθηκε: 10:43 - 25.03.2023

Η 20η αγωνιστική της Basket League ξεκινάει σήμερα Σάββατο (25/3) με τρία παιχνίδια και αυτό που ξεχωρίζει είναι το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός που θα διεξαχθεί στα Άνω Λιόσια στις 19:15 ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και το τοπικό ντέρμπι της Πάτρας στις 16:00.

Σε δύο δόσεις θα διεξαχθεί η 20η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Basket League στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου με τρία παίχνίδια κάθε μία από τις δύο μέρες, με τα βλέμματα κυρίως σήμερα σε Πάτρα και Άνω Λιόσια.

Στις 16:00 ο Απόλλωνας Πατρών θα υποδεχθεί τον Προμηθέα στο ντέρμπι της Πάτρας. Εκεί όπου η ομάδα του Νίκου Βετούλα θα ψάξει τη νίκη που θα τη φέρει πιο κοντά στην παραμονή της στην Basket League και για την επόμενη αγωνιστική περιοδο ενώ αυτή του Γιάννη Χριστόπουλου θέλει το ροζ φύλλο αγώνα για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα εν όψει των playoffs.

Στις 17:00 ο Άρης με τον Γιάννη Καστρίτη να αποφασίζει τελευταία στιγμή για τη συμμετοχή των Σανόγκο και Χάγκινς θα φιλοξενήσει στη Nick Galis Hall τον Ιωνικό Νικαίας που πλέον στο ρόστερ του δεν έχει τον Βαγγέλη Μάντζαρη. Κι όσο για το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας θα διεξαχθεί στο κλειστό των Άνω Λιοσίων εκεί όπου η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό στις 19:15.

Σε ένα παιχνίδι όπου η Ένωση του Ηλία Καντζούρη έχει ένα μεγάλο ερωτηματικό που ακούει στο όνομα του Κένι Ουίλιαμς εκτός της δεδομένης απουσίας του Γιάνις Στρέλνιεκς. Κι όσο για τον Χρήστο Σερέλη περιμένει μέσα στις επόμενες ώρες να δει αν μπορεί να υπολογίζει στον Νέιτ Ουόλτερς σε αντίθεση με τους σίγουρους απόντες Ματέους Πονίτκα και Δημήτρη Αγραβάνη.

Διάστρεμμα ο Αγραβάνης, αμφίβολος ο Ουόλτερς και μέσα ο Μπέικον
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

20:47 - 24.03.2023

Διάστρεμμα ο Αγραβάνης, αμφίβολος ο Ουόλτερς και μέσα ο Μπέικον

Με δύο προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό παιχνίδι (25/3, 19:15) με την ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων με τους Δημήτρη Αγραβάνη και Νέιτ Ουόλτερς τη στιγμή που προπονήθηκε ο Ντουέιν Μπέικον.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής έχει ως εξής:
Σάββατο 25/3
16:00 Απόλλων Π.-Προμηθέας Π. Πιτσίλκας-Μαλαμάς-Αγραφιώτης Ι.
17:00 Άρης-Ιωνικός Ν. Τζιοπάνος-Ζακεστίδης-Κωνσταντινίδου
19:15 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός Πουρσανίδης Γ.-Σταματόπουλος-Τηγάνης
Κυριακή 26/3
15:45 Περιστέρι-Κολοσσός Ρ. Κάρδαρης-Μάνος-Ρίζος
17:00 Καρδίτσα-Λαύριο Κορομηλάς-Ζαχαρής-Μπακάλης
19.15 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ Τσαρούχα-Πουρσανίδης Κ.-Ζιώγας