Διάστρεμμα ο Αγραβάνης, αμφίβολος ο Ουόλτερς και μέσα ο Μπέικον

Ο Ντουέιν Μπέικον

i

©Intime

Διάστρεμμα ο Αγραβάνης, αμφίβολος ο Ουόλτερς και μέσα ο Μπέικον

Πάρης Τσελεπίδης • 20:47 - 24.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Με δύο προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό παιχνίδι (25/3, 19:15) με την ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων με τους Δημήτρη Αγραβάνη και Νέιτ Ουόλτερς τη στιγμή που προπονήθηκε ο Ντουέιν Μπέικον.

Εκεί που σίγουρος απών για τον Παναθηναϊκό στο αυριανό (25/3, 19:15) παιχνίδι με την ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων θα ήταν μόνο ο Ματέους Πονίτκα στο απουσιολόγιο του Χρήστου Σερέλη ήρθανε να προστεθούνε δύο ακόμη ονόματα. Αυτά των Δημήτρη Αγραβάνη και Νέιτ Ουόλτερς ενώ ο Ντουέιν Μπέικον αναμένεται να δώσει το παρών.

Χωρίς τον Πονίτκα ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ, αμφίβολος ο Μπέικον
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

12:32 - 24.03.2023

Χωρίς τον Πονίτκα ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ, αμφίβολος ο Μπέικον

Το Σάββατο (25/3) ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί στη Άνω Λιόσια από την ΑΕΚ με τον Ματέους Πονίτκα να μην είναι στη διάθεση του Χρήστου Σερέλη και τον Ντουέιν Μπέικον να είναι αμφίβολος καθώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα πλήρως τον τραυματισμό του στον αστράγαλο.

Συγκεκριμένα ο Αγραβάνης υπέστη διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής κατά τη διάρκεια της σημερινής (24/3) προπόνησης του Παναθηναϊκού. Για αυτό ο διεθνής φόργουορντ θα υποβληθεί σε εξετάσεις και αύριο (25/3) ώστε να υπάρξει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα του μεγέθους του τραυματισμού του. Το σίγουρο είναι πως προφανώς και δεν θα παίξει στο παιχνίδι την ΑΕΚ αλλά και ότι η τύχη του γύρισε πάλι πολύ σύντομα την πλάτη καθώς πρόσφατα είχε ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς προσαγωγούς του που τον είχανε αφήσει εκτός.

Η περίπτωση του Αγραβάνη δεν ήταν και το μόνο πρόβλημα στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού για το αυριανό παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής της Basket League. Το δεύτερό είχε να κάνει με τον Ουόλτερς που ένιωσε ενόχληση στο γόνατο, πήγε για εξετάσεις που έδειξαν ότι ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα επιγονατιδικού στο δεξί γόνατο. Τι σημαίνει αυτό; Πως θα φανεί αύριο πως θα είναι και αν θα παίξει κόντρα στην «Ένωση».

Σε αντίθεση με τους Αγραβάνη και Ουόλτερς αλλά και τον απόντα Πονίτκα κανονικά προπονήθηκε ο Μπέικον. Ο Αμερικανός φόργουορντ έδειξε να ξεπέρασε το διάστρεμμα που είχε κληρονομήσει στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής (19/3) με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών κόντρα στην ΑΕΚ.