Χωρίς τον Πονίτκα ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ, αμφίβολος ο Μπέικον

Ματέους Πονίτκα, Ντουέιν Μπέικον

i

© Intime

Χωρίς τον Πονίτκα ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ, αμφίβολος ο Μπέικον

Πάρης Τσελεπίδης • 12:32 - 24.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Το Σάββατο (25/3) ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί στη Άνω Λιόσια από την ΑΕΚ με τον Ματέους Πονίτκα να μην είναι στη διάθεση του Χρήστου Σερέλη και τον Ντουέιν Μπέικον να είναι αμφίβολος καθώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα πλήρως τον τραυματισμό του στον αστράγαλο.

O Ματέους Πονίτκα γύρισε τον αστράγαλό του στο Αστρομπάλ, τη μέρα (16/3) που ο Παναθηναϊκός νίκησε τη Βιλερμπάν. Ο Ντουέιν Μπέικον χτύπησε στο ίδιο σημείο σε διαφορετικό χρόνο. 

Ο Αμερικανός φόργουορντ υπέστη διάστρεμμα στο πρώτο ημίχρονο του ματς πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό. Δηλαδή, τη μέρα (19/3) που οι «πράσινοι» έχασαν στο ΟΑΚΑ

Και οι δύο ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς του, βέβαια ο Πολωνός παρά το γεγονός ότι χτύπησε πρώτος βρίσκεται πιο πίσω στην αποθεραπεία του και η απουσία του στο ματς του Σαββάτου (25/3) με την ΑΕΚ είναι δεδομένη. 

Ο κόουτς Χρήστος Σερέλης δεν θα τον έχει στη διάθεσή του, ενώ περιμένει ενημέρωση από το ιατρικό επιτελείο και για τον Μπέικον. Η συμμετοχή του τελευταίο παραμένει αμφίβολη και ενδεχομένως θα ξεκαθαριστεί μετά την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής (24/3). 

Με ή χωρίς τον Μπέικον λοιπόν, ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, λίγες ώρες μετά την ήττα από τη Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Euroleague. Στον βαθμολογικό πίνακα της Βasket League οι «πράσινοι» δεν απειλούνται, έχουν εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση, αλλά έχουν ήδη τέσσερις ήττες. Δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να τις αυξήσουν. Δύο από τον Ολυμπιακό, μία από τον Άρη και μία από τον ΠΑΟΚ είναι υπεραρκετές και ο κόουτς Χρήστος Σερέλης, μιας και στην Ευρώπη πλέον δεν υπάρχουν στόχοι και προσδοκίες, επιθυμεί να δημιουργήσει ρυθμό και κίνητρα στους παίκτες του εν όψει των play offs της εγχώριας διοργάνωσης.