Για το «διπλό» στο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτίζαν χωρίς τον Μπαρτζώκα

Ολυμπιακός - Παρτίζαν

i

Ολυμπιακός - Παρτίζαν/ ©Intime

Για το «διπλό» στο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτίζαν χωρίς τον Μπαρτζώκα

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:14 - 24.03.2023 / Ανανεώθηκε: 09:17 - 24.03.2023

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στην «Stark Arena» από την Παρτίζαν στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται το βράδυ της Παρασκευής (24/3, 21:00, Novasports 4) με την Παρτίζαν στην «Stark Arena» για την 30η αγωνιστική της Euroleague

Αυτή την στιγμή, οι «ερυθρόλευκοι» είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με ρεκόρ 21-8. Έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στα playoffs και απέχουν μία νίκη μακριά από το να «κλειδώσουν» και μαθηματικά το πλεονέκτημα έδρας. 

Από την άλλη, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρίσκεται στην έβδομη θέση με ρεκόρ 16-13, αλλά θέλει διακαώς τη νίκη για να παραμείνει εντός οκτάδας. Στο ματς του πρώτου γύρου, στο ΣΕΦ, οι Πειραιώτες είχαν επικρατήσει 87-58.

 Δίχως τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον πάγκο θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός, που δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στο Βελιγράδι λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί, με τον Χρήστο Παππά να αναλαμβάνει χρέη πρώτου προπονητή, όπως συνέβη και στον αγώνα της Τρίτης (21/3) κόντρα στο Λαύριο για την Basket League. 

Στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» βρίσκονται 13 παίκτες και λίγο πριν το τζάμπολ θα αποφασιστεί ποιος θα μείνει εκτός δωδεκάδας. Αμφότερες δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα. 

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία).

«Η Παρτίζαν διαθέτει κίνητρο, βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχει δυνατή έδρα, παίζει σκληρά, έχει αρκετό ταλέντο και έναν εξαιρετικό προπονητή προφανώς. Δεν είναι εύκολος ο αγώνας με την Παρτίζαν. Ο κάθε αντίπαλος μιας τέτοιας ομάδας θα πρέπει να επιβάλλει το δικό του ρυθμό σε άμυνα και επίθεση. Κοινώς θα πρέπει να παίξουμε με το δικό μας στυλ και να είμαστε πνευματικά έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε την σκληράδα», δήλωσε ο άμεσος συνεργάτη του Γιώργου Μπαρτζώκα.