Τηλεοπτικό πρόγραμμα: Πού θα δείτε Εθνική Ελλάδας, Ολυμπιακό, Μαρία Σάκκαρη και το το Final Four Γυναικών

Σάσα Βεζένκοφ

i

© Intime

Τηλεοπτικό πρόγραμμα: Πού θα δείτε Εθνική Ελλάδας, Ολυμπιακό, Μαρία Σάκκαρη και το το Final Four Γυναικών

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:53 - 24.03.2023 / Ανανεώθηκε: 09:16 - 24.03.2023

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Βελιγράδι για να αντιμετωπίσει την Παρτιζάν (24/3, 21:00), στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της EuroLeague. Ανοίγει η αυλαία του Final Four του Κυπέλλου Γυναικών, η Εθνική Ελλάδας κάνει πρεμιέρα στην προκριματική φάση του Euro, ενώ η Μαρία Σάκκαρη θα αναμετρηθεί με την Μπιάνκα Αντρεέσκου.

Ο Ολυμπιακός έχει μία δύσκολη δοκιμασία μπροστά του, καθώς ταξίδεψε στο Βελιγράδι χωρίς τον Γιώργο Μπαρτζώκα για να αντιμετωπίσει την Παρτιζάν (24/3, 21:00) στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της EuroLeague. Ο 57χρονος τεχνικός των «Πειραιωτών» παρέμεινε στην Ελλάδα λόγω ίωσης, κάνοντας έτσι της αποστολή των «ερυθρολεύκων» ακόμη πιο δύσκολη.

 Ο Ολυμπιακός θα ψάξει τη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου, καθώς σε περίπτωση νίκης ή ήττα της Φενέρμπαχτσε από τη Ζαλγκίρις, η ομάδα θα έχει κλειδώσει το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των play offs. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Nova Sports 4.

Η Εθνική Ελλάδας ταξίδεψε στην Πορτογαλία για να αντιμετωπίσει το Γιβραλτάρ (24/3, 21:45), στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro. Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της με σκοπό να πάρει την κατάλληλη ψυχολογία ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας. Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον Alpha και τα κανάλια Novaspots

Πογέτ: «Δεν σκεφτόμαστε τη δεύτερη ευκαιρία, θα κυνηγήσουμε την πρόκριση»
EURO

20:52 - 23.03.2023

Πογέτ: «Δεν σκεφτόμαστε τη δεύτερη ευκαιρία, θα κυνηγήσουμε την πρόκριση»

Ο Γκουστάβο Πογέτ και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος μίλησαν για την πρεμιέρα με το Γιβραλτάρ και τόνισαν ότι η Εθνική Ελλάδας δεν θα παρατήσει το κυνήγι της πρόκρισης στο Euro 2024, σκεπτόμενη τη δεύτερη ευκαιρία από το Nations League.

Από την άλλη, σήμερα (24/3) ανοίγει η αυλαία της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Γυναικών, καθώς θα διεξαχθεί το Final Four με φόντο τον μεγάλο τελικό. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα (17:00), ενώ η Ελευθερία Μοσχάτου θα υποδεχτεί τη Νίκη Λευκάδας (20:00), με τους δύο αγώνες να μεταδίδονται τηλεοπτικά μέσω LIVE Streaming από το κανάλι της ΕΟΚ.

Τέλος, η Μαρία Σάκκαρη δίνει τον πρώτο της αγώνα φέτος στο Miami Open (24/3, 18:00), στον οποίον θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του US Open 2019, Μπιάνκα Αντρεέσκου. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Nova Sports 6.

Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.