Ο Σακίλ ΜακΚίσικ επέλεξε τα second units της Euroleague

Λαρεντζάκης και ΜακΚίσικ

i

Λαρεντζάκης & ΜακΚίσικ / © Intime

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ επέλεξε τα second units της Euroleague

Νίκος Καλαμπάκας 16:45 - 21.03.2023

Τους παίκτες που μαζί του θα αποτελούσαν την ιδανική αναπληρωματική πεντάδα της Euroleague, κλήθηκε να επιλέξει ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ κλήθηκε να επιλέξει την καλύτερη αναπληρωματική πεντάδα της Eroleague και ανάμεσα στους παίκτες που επέλεξε, υπάρχει κι ένας συμπαίκτης του.

Η Euroleague ρώτησε τον Σακίλ ΜακΚίσικ ποιους παίκτες θα επέλεγε για την second unit της διοργάνωσης και ο Αμερικάνος συμπεριέλαβε στις επιλογές του κι έναν συμπαίκτη του.

«Θα πάρω σίγουρα τον Λαρεντζάκη μαζί μου, είναι ο άνθρωπός μου», απάντησε ο Αμερικάνος γκαρντ/φόργουορντ των Πειραιωτών.

«Θέλω τον Ντιαλό κι αυτός δικός μου άνθρωπος», συνέχισε ο Σακίλ. Ο Ντιαλό αγωνίζεται στη Μονακό και φέτος έχει έρθει από τον πάγκο στα 19 από τα 29 παιχνίδια της ομάδας στην Euroleague. Μετράει κατά μέσο όρο 11.4 πόντους, 4.3 ριμπάουντ, 2.1 ασίστ, 1.5 κλεψίματα σε 12.3 λεπτά συμμετοχής.

Στη συνέχεια ο Αμερικάνος του Ολυμπιακού επέλεξε τον Γιαμπουσέλε. «Θα τον έπαιρνα σίγουρα στο «4», είπε ο ΜακΚίσικ. Ο παίκτης της Ρεάλ ήρθε από τον πάγκο στα 11 από τα 23 φετινά παιχνίδια της ισπανικής ομάδας στην Euroleague. Μετράει κατά μέσο όρο 8.5 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ.

Στη θέση του σέντερ ο ΜακΚίσικ διάλεξε τον Τζεκίρι: «Αγωνιστήκαμε μαζί στη Γκαζιαντέπ και έχουμε χτίσει έναν ισχυρό δεσμό. Τα είχαμε πάει περίφημα εκείνη τη χρονιά. Είναι δικός μου και αυτός», είπε ο ΜακΚίσικ για τον σέντερ της Φενέρ.