H Mακάμπι καλεί τους Μπρούκλιν Νετς στο Τελ Αβίβ

Μακάμπι Τελ Αβίβ

i

© photo by David Silverman / Getty Images / Ideal Images

H Mακάμπι καλεί τους Μπρούκλιν Νετς στο Τελ Αβίβ

Γιώργος Γαβριλάκης 12:37 - 21.03.2023 / Ανανεώθηκε: 12:55 - 21.03.2023

Στο Ισραήλ θέλει να συναντήσει η Μακάμπι τους Μπρούκλιν Νετς για έναν φιλικό αγώνα τον Οκτώβρη, λίγο πριν ξεκινήσει η σεζόν 2023-24 του ΝΒΑ. Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο οργανισμών έχουν ξεκινήσει και αναμένεται σύμφωνα με ισραηλινά μέσα σύντομα να έχουμε την απόφαση.

Την τελευταία φορά που ομάδα του ΝΒΑ πέρασε τον Ατλαντικό ωκεανό για να παίξει φιλικό αγώνα ήταν το 2016 όταν οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ είχαν βρεθεί στην Ισπανία και αγωνίστηκαν απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπαρτσελόνα

Τώρα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα YNet η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Μπρούκλιν Νετς με σκοπό τον Οκτώβρη η ομάδα της Νέας Υόρκη να βρεθεί στο Ισραήλ για έναν φιλικό ματς με την «ομάδα του Λαού». 

Ο Σακίλ Ο'Νιλ διασωληνωμένος κοροϊδεύει τον θάνατο
NBA

11:49 - 21.03.2023

Ο Σακίλ Ο'Νιλ διασωληνωμένος κοροϊδεύει τον θάνατο

Όσοι δεν γνωρίζουν τον χαρακτήρα του Σακίλ Ο'Νιλ ανησύχησαν βλέποντάς τον κλινήρη στο νοσοκομείο, αλλά ο ίδιος αφού πρώτα το έπαιξε... νεκρός, έπειτα έσπευσε να ενημερώσει ότι απλώς «κάνω ανόρθωση γλουτών». Η αλήθεια βέβαια αφορά μία επέμβαση ρουτίνας στο ισχίο του.

Η Menora Mivtachim Arena ετοιμάζεται λοιπόν, να φιλοξενήσει τον οργανισμό του «μαγικού πλανήτη», αλλά ακόμα δεν υπάρχει ολοκληρωμένη και τελική συμφωνία. Οι Νετς αυτή τη στιγμή αγωνίζονται στα τελευταία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας θέλοντας να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για απευθείας είσοδο στα play offs. Με ρεκόρ 39-32 βρίσκονται προς το παρόν στην έκτη προνομιούχα θέση της Ανατολής, αλλά το Μαϊάμι τους απειλεί. 

Στο μεταξύ, οι Ισραηλινοί ως έθνος και όχι ως Μακάμπι Τελ Αβίβ, πριν από μερικούς μήνες δεν θα ήθελαν ούτε να ακούσουν για τους Μπρούκλιν Νετς, καθώς ο πρώην παίκτη τους Κάιρι Ιρβινγκ είχε αναστατώσει ολόκληρη την εβραϊκή κοινότητα παγκοσμίως, όταν είχε αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό σε social media μία ταινία με αντισημιτικό περιεχόμενο. Οι Νετς τον είχαν τιμωρήσει για αυτό, ενώ πλέον ο Uncle Drew δεν βρίσκεται καν στην πόλη. Αγωνίζεται στο Ντάλας με τους Μάβερικς, άρα το Μπρούκλιν είναι καλοδεχούμενο στο Ισραήλ.