Χωρίς Μπαρτζώκα και ΜακΚίσικ στο Λαύριο ο Ολυμπιακός

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

Γιώργος Μπαρτζώκας/ ©Intime

Χωρίς Μπαρτζώκα και ΜακΚίσικ στο Λαύριο ο Ολυμπιακός

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:21 - 21.03.2023 / Ανανεώθηκε: 13:22 - 21.03.2023

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στο Λαύριο για την εξ αναβολής 15η αγωνιστική τηςBasket League χωρίς τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον Σακίλ ΜακΚίσικ.

Ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Τρίτης (21/3, 19:15, ΕΡΤ3) θα βρεθεί στο Λαύριο για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στο εξ αναβολή ματς της 15ης αγωνιστικής της Basket League. Θυμίζουμε ο αγώνας είχε αναβληθεί στις 5 Φεβρουαρίου λόγω... βροχής. 

Οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να πάρουν την 19η νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες στο εγχώριο πρωτάθλημα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα βρίσκεται στον πάγκο των Πειραιωτών, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση, όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ. Έτσι χρέη head coach θα «εκτελέσει» ο άμεσος συνεργάτης του, Χρήστος Παππάς.

Τέλος,  ο Σακίλ ΜακΚίσικ είναι ο ξένος που θα μείνει, αυτή τη φορά, εκτός της 12άδας των Πειραιωτών. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ ήταν και από τους καλύτερους του Ολυμπιακού στην εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ το μεσημέρι της Κυριακής (19/3) έχοντας 12 πόντους με 4/6 σουτ.

Κάνααν, Μπλακ, Μπολομπόι, Πίτερς, Γουόκαπ και Φαλ αποτελούν την εξάδα των ξένων που θα αγωνιστούν σε λίγες ώρες κόντρα στο Λαύριο.