«Αυλαία» στην αγωνιστική της Basket League στο Λαύριο

Λαύριο

«Αυλαία» στην αγωνιστική της Basket League στο Λαύριο

Χρήστος Τσάλτας 09:09 - 16.10.2023 / Ανανεώθηκε: 09:09 - 16.10.2023

Το Λαύριο υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου (20:15), στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την 2η αγωνιστική της Basket League.

Δύο ομάδες που ξεκίνησαν νικηφόρα την πορεία τους στην φετινή Basket League θα κοντραριστούν στο κλειστό του Λαυρίου το απόγευμα της Δευτέρας, στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το Λαύριο, που ήταν καταιγιστικό στην πρεμιέρα απέναντι στην ΑΕΚ, φτάνοντας στη νίκη με 98-93, μέσα στο κλειστό των Λιοσίων, υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου, ο οποίος επικράτησε του Περιστερίου με 103-94 στο κλειστό της Καλλιθέας, σε παιχνίδι πυο κρίθηκε στην δεύτερη παράταση.

Οι δύο ομάδες θέλουν να κάνουν το 2Χ2 για να συνεχίσουν χωρίς απώλειες την πορεία τους στο πρωτάθλημα, ενώ αμφότερες δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα, έχοντας όλα τα... όπλα στη σύνθεσή τους για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής.

O Κώστας Παπαδάκης μιλώντας για το παιχνίδι κόντρα στον Κολοσσό ανέφερε: «Ξεκινήσαμε ιδανικά το πρωτάθλημα με την εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ, όμως όλοι μας έχουν κατανοήσει ότι για να δώσουμε αξία στην σωστή διάσταση του σε αυτό το αποτέλεσμα, θα πρέπει να κερδίσουμε τον Κόλοσσό. Γνωρίζουμε ότι έχουμε δύσκολο παιχνίδι, ο αντίπαλός μας προέρχεται επίσης από μια μεγάλη και σημαντικη νίκη στην πρεμιέρα, όμως θεωρώ πως είμαστε σωστά προετοιμασμένοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Από την πλευρά του, ο Λούκα Μπραϊκοβιτς, υπογράμμισε: «Έχουμε ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας κόντρα στο Λαύριο. Στην πρεμιέρα πήραμε μία μεγάλη νίκη απέναντι στο Περιστέρι και ανυπομονούμε να χτίσουμε πάνω στο καλό μομέντουμ που έχουμε. Αυτό το κάνουμε κάθε μέρα που περνάει και μέσω της προπόνησης και της προετοιμασίας για το επόμενό μας παιχνίδι. Θα είναι το πρώτο εκτός έδρας για φέτος, οπότε θα πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι να κάνουμε το παιχνίδι μας. Πιστεύω ότι θα είμαστε, γιατί έχουμε πολύ καλή χημεία και θέλουμε να χτίσουμε πάνω στη νίκη της πρεμιέρας».

To πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής

Σάββατο 14 Οκτωβρίου

Απόλλων Πατρών - Άρης 70-77

Μαρούσι - ΠΑΟΚ 75-80

Περιστέρι - Παναθηναϊκός 64-66

Κυριακή 15 Οκτωβρίου

Προμηθέας - Καρδίτσα 87-75

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 79-71

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου

20:15 / Λαύριο - Κολοσσός (ΕΡΤ 3)