Αυτός είναι ο λόγος που ο Χεζόνια δεν εμφανίστηκε στο Μπερναμπέου – Η απάντησή του στους επικριτές του!

Αυτός είναι ο λόγος που ο Χεζόνια δεν εμφανίστηκε στο Μπερναμπέου – Η απάντησή του στους επικριτές του!

Ο Μάριο Χεζόνια δεν έδωσε το παρών στο Μπερναμπέου, στην φιέστα του μπασκετικού τμήματος για την κατάκτηση του Copa Del Rey και ο Σέρχιο Γιουλ εξήγησε τον λόγο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πρόσφατα κατέκτησε το Copa Del Rey κόντρα στην Μπαρτσελόνα του Ρότζερ Γκριμάου και την Κυριακή (10/3), το σύνολο του Τσους Ματέο βρέθηκε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου προκειμένου να αποθεωθεί από τους φίλους των «μερένχες» πριν την αναμέτρηση του ποδοσφαιρικού τμήματος με την Θέλτα.

Παρόλα αυτά, από την μπασκετική ομάδα της «βασίλισσας», έλειπε ο Μάριο Χεζόνια. Η συμπεριφορά του Κροάτη το τελευταίο διάστημα θεωρείται προάγγελος της αποχώρησης του Κροάτη από την Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι. Τότε δηλαδή που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με την Βασίλισσα. Για αρχή, φαίνεται πως έχει αρνηθεί δύο προτάσεις της Βασίλισσας, ενώ κάπως... παράξενος ήταν στα αποδυτήρια μετά τη νίκη της ομάδας του στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Την ώρα που πανηγύριζαν οι συμπαίκτες του την κατάκτηση του κυπέλλου κόντρα στην Μπαρτσελόνα, εκείνος ήταν μόνος του στα αποδυτήρια.

Μετά και την απουσία του φόργουορντ της Ρεάλ από την επίσκεψη στο «Μπερναμπέου», ο αρχηγός της Ρεάλ, Σέρχιο Γιουλ, έσπευσε να εξηγήσει τον λόγο της απουσίας του. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε σε Tweet του: «Ο Μάριο τραυματίστηκε στο σημερινό ματς και πήρε άδεια για να ξεκουραστεί. Γι’ αυτό δεν ήρθε στο Μπερναμπέου. Και ναι, έχει χαρακτήρα, είναι ο δικός μας Μάριο και τον αγαπάμε πολύ», απαντώντας έτσι στις διάφορες φήμες που η αλήθεια είναι πως οργιάζουν τον τελευταίο καιρό.

Από την πλευρά του, ο Μάριο Χεζόνια απάντησε: «Δεν χρειάζεται αρχηγέ! Κάνουμε τα δικά μας! Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου».

Από την κατάκτηση του κυπέλλου και την αλλόκοτη συμπεριφορά του Χεζόνια, που δεν πανηγύρισε με τους συμπαίκτες του, οι φήμες περί αποχώρησής του από την ομάδα έχουν πάρει «φωτιά» ενώ πάντα υπάρχει φημολογία για επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, τόσο λόγω της ποιότητάς του ως παίκτης αλλά και λόγω της σχέσης του με τους «πράσινους». Απομένει να δούμε αν η κίνηση του Σέρχιο Γιουλ είχε σκοπό να «θολώσει» τα νερά ή πράγματι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση του Κροάτη από την Ρεάλ.