H Euroleague εγκαινιάζει ένα διαφορετικό 3Χ3

H Euroleague εγκαινιάζει ένα διαφορετικό 3Χ3

Sportal newsroom 15:01 - 11.03.2024

Στη δημιουργία ενός νέου και πολύ διαφορετικού, από τα συνηθισμένα, 3Χ3 προχώρησε η Euroleague, με τη συμμετοχή influencer απ' όλη την Ευρώπη, με την ονομασία «Hoop District».

Με βάση την επιτυχία του Off-Court, μιας εκδήλωσης που συνδυάζει το μπάσκετ και την αστική κουλτούρα, η Euroleague Basketball και η Turkish Airlines παρουσιάζουν το Hoop District, έναν ολοκαίνουργιο διαγωνισμό που θα δει content creators από όλη την Ευρώπη να ανταγωνίζονται για να στεφθούν πρωταθλητές Ευρώπης εντός και εκτός το γήπεδο και να παλέψουν για ένα χρηματικό έπαθλο 10.000 ευρώ!

Το Hoop District δεν είναι ένα μέσο τουρνουά μπάσκετ. Είναι μια ανατρεπτική γιορτή του ταλέντου, του πολιτισμού και της δυναμικής διασταύρωσης του αθλητισμού και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αγκαλιάζοντας το πνεύμα της σύγχρονης εποχής, η Hoop District είναι έτοιμη να αιχμαλωτίσει ένα νεανικό και ποικίλο κοινό, συγκεντρώνοντας τους λάτρεις του μπάσκετ και τους οπαδούς των social media για μια αξέχαστη εμπειρία.

Η περιφέρεια Hoop είναι ένα καινοτόμο, μονοήμερο τουρνουά 3x3 όπου έξι κορυφαίοι Influencers – Marco d'Uva (Ιταλία), Δημήτρης Κυρσανίδης (Ελλάδα), Reda Ouabi (Γαλλία), SBB (Ηνωμένο Βασίλειο), Tresco (Ισπανία) και Valentina Vignali (Ιταλία). ) – ξεπηδάει από την οθόνη για να γίνει αρχηγός της ομάδας. Αυτοί οι influencers, που υποστηρίζονται από την τεράστια απήχησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όχι μόνο θα ηγηθούν των αντίστοιχων ομάδων τους, αλλά και θα επιλέξουν τους πιο υποσχόμενους άνδρες και γυναίκες παίκτες, δίνοντας μια φρέσκια και δυναμική ενέργεια στον ανταγωνισμό. . Το Hoop District βλέπει επίσης την εισαγωγή ειδικών και συναρπαστικών κανόνων παιχνιδιού - συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων αντικατάστασης "Buckle-Up" και τεσσάρων καινοτόμων επιλογών παιχνιδιού "Power-Up", εκ των οποίων δύο μπορούν να επικαλούνται κάθε ομάδα σε κάθε παιχνίδι - που θα κάνουν αυτό το νέο διαγωνισμός πραγματικά διασκεδαστικός.

Το Hoop District Paris θα ανακοινωθεί στις 30 Μαρτίου στο ολοκαίνουργιο Adidas Arena με έξι συμμετέχουσες ομάδες χωρισμένες σε δύο ομίλους. Οι δύο καλύτερες ομάδες της έκδοσης Paris Hoop District θα προκριθούν στην έκδοση του Βερολίνου. Το Hoop District Berlin θα είναι μέρος των εορτασμών του Final Four στη γερμανική πρωτεύουσα και θα διεξαχθεί στις 23 Μαΐου με τέσσερις ομάδες που θα συμμετέχουν: τις δύο νικητές της έκδοσης του Παρισιού, μια τοπική ομάδα του Βερολίνου και μια ομάδα όλων των αστέρων. Ο νικητής του Hoops District θα κερδίσει ένα χρηματικό έπαθλο 10.000 ευρώ, ενώ ο αρραβώνας θα ανταμειφθεί με ένα έπαθλο μπόνους 5.000 ευρώ για την ομάδα που θα επιτύχει τον μεγαλύτερο αντίκτυπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το Hoop District έχει σχεδιαστεί για την ψηφιακή εποχή. Από τα ζωντανά στιγμιότυπα των συναρπαστικών αγώνων μέχρι τις παρασκηνιακές αναλαμπές των αλληλεπιδράσεων των παικτών, οι θαυμαστές μπορούν να περιμένουν μια συνεχή ροή ελκυστικού περιεχομένου. Οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα λειτουργήσουν ως ένα εικονικό γήπεδο όπου ο ενθουσιασμός της εκδήλωσης εκτείνεται πολύ πέρα από τη φυσική αρένα.

Με το Παρίσι και το Βερολίνο ως επιλεγμένα πεδία μάχης, το Hoop District συνδυάζει αβίαστα την κοσμοπολίτικη γοητεία αυτών των πόλεων με την ακατέργαστη ενέργεια της κουλτούρας του αστικού μπάσκετ. Η εκδήλωση υπόσχεται ένα οπτικό θέαμα, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, καθώς οι παίκτες επιδεικνύουν τις δεξιότητές τους με φόντο αυτές τις εμβληματικές ευρωπαϊκές πόλεις.

Το Hoop District είναι προσαρμοσμένο στα μέτρα σας για δυναμική και συνειδητοποιημένη νεολαία. Με την εμφύσηση στοιχείων της ποπ κουλτούρας, της μουσικής και του street style, η διοργάνωση στοχεύει να έχει απήχηση στους νεότερους πληθυσμούς, κάνοντας το μπάσκετ όχι απλώς άθλημα, αλλά και τρόπο ζωής.

Ελάτε μαζί μας καθώς επαναπροσδιορίζουμε το παιχνίδι. Η περιοχή Hoop είναι όπου συγκρούονται τα αθλήματα και ο πολιτισμός.