Απρόσμενες ήττες στα εθνικά πρωταθλήματα για Μπάγερν Μονάχου και Βιλερμπάν (vids)

Απρόσμενες ήττες στα εθνικά πρωταθλήματα για Μπάγερν Μονάχου και Βιλερμπάν (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 20:40 - 10.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:42 - 10.03.2024

Δύο ομάδες της EuroLeague ηττήθηκαν στα εθνικά του πρωταθλήματα πριν την 29η αγωνιστικής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η Μπάγερν από την Ράστα Βέχτα στη Γερμανία και η Βιλερμπάν από τη Σαλόν στη Γαλλία.

O Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός τα κατάφεραν με χαρακτηριστική άνεση, η Ρεάλ Μαδρίτης τη... γλύτωσε από την Τενερίφη, αλλά στη Γερμανία και της Γαλλία, δύο εκπρόσωποι των χωρών στην EuroLeague, ηττήθηκαν και μάλιστα απρόσμενα.

Η Μπάγερν, που προερχόταν από ήττα στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Αναντολού Εφές και έπεται το ματς με την Ζαλγκίρις (15/3, 29η αγωνιστική), έχασε στο Μόναχο για την Bundesliga από την Ράστα Βέχτα με 90-88.

Ήταν η 23η αγωνιστική του εγχώριου πρωταθλήματος και αυτή ήταν η τέταρτη ήττα της ομάδας του Πάμπλο Λάσο εντός των συνόρων. Πλέον, η πρώτη θέση ανήκει στην Βέμνιτς, την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης, που έχει επίσης τέσσερις ήττες, αλλά και μία νίκη παραπάνω.

Στη Γαλλία, η Βιλερμπάν, μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό, έχασε και στην έδρα της Σαλόν. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επικρατήσουν με 88-87 στην παράταση και πλέον η ομάδα από το Λυών, ετοιμάζεται για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές με την ψυχολογία σε limit down.

Κι ενώ στην EuroLeague βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης, έχοντας πίσω της μόνο την Άλμπα Βερολίνου, στο γαλλικό πρωτάθλημα πλέον απειλείται και η δεύτερη θέση της. Με 18-7 η πρωτοπόρος Μονακό (23-2), που νίκησε την Γκραβλίν με 72-68, ξεμακραίνει, ενώ η Μπουρζ και η Παρί πλέον... κοιτούν στα μάτια την Βιλερμπάν.

Τρομερό δώρο από την Μονακό: Κάνει Give Away την ιστορική φανέλα του Μάικ Τζέιμς
EUROLEAGUE

17:08 - 10.03.2024

Τρομερό δώρο από την Μονακό: Κάνει Give Away την ιστορική φανέλα του Μάικ Τζέιμς

Η Μονακό αποφάσισε και αμέσως ανακοίνωσε πως θα κάνει δώρο την φανέλα του Μάικ Τζέιμς, με την οποία έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην EuroLeague. Την Τετάρτη θα ανακοινωθεί ο νικητής!