Τα βρήκε σκούρα, αλλά «λύγισε» την Τενερίφη η Ρεάλ Μαδρίτης

Τα βρήκε σκούρα, αλλά «λύγισε» την Τενερίφη η Ρεάλ Μαδρίτης

Χρήστος Τσάλτας 15:30 - 10.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 10.03.2024

Η Τενερίφη έβαλε δύσκολα στην Ρεάλ Μαδρίτης, στο WiZink Center, όμως η ομάδα του Τσους Ματέο είχε πολυφωνία και καθαρό μυαλό στο φινάλε και πήρε τη νίκη με 80-78.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και αυτό επιβεβαιώθηκε για ακόμα ένα παιχνίδι. Μετά τις διαδοχικές ήττες στην Euroleague, η ομάδα του Τσους Ματέο αντιμετώπισε την Τενερίφη και ζορίστηκε, ωστόσο κατάφερε να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα και να παραμείνει στην κορυφή.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκεια, με την Τενερίφη να περνάει μπροστά με 76-77 με τον Φερνάντες, στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, όμως η Ρεάλ αντέδρασε μέσα από την άμυνά της και χάρη σε Γιουλ και Ρούντι Φερνάντεθ ανέτρεψε την κατάσταση και πήρε τη νίκη, εδραιώνοντας την παρουσία της στην κορυφή της βαθμολογίας της Liga Endesa.

Για τους νικητές πέντε παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων. Πιο συγκεκριμένα, οι Χεζόνια, Πουαριέ, Ταβάρες, Μούσα και Κοζέρ μέτρησαν από 10 πόντους ο καθένας και οδήγησαν επιθετικά την ομάδα τους, με τον Φακούντο Καμπάτσο να μετράει 9 πόντους και 3 ασίστ. Για την Τενερίφη, οι 14 πόντοι του Κάιλ Γκάι δεν αρκούσαν, με τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού να τα... σπάει από την περιφέρεια με 2/10 τρίποντα.