Ένταση στη Μαδρίτη: Ήρθαν στα χέρια Καμπάτσο και Καλάθης (vid)

Ένταση στη Μαδρίτη: Ήρθαν στα χέρια Καμπάτσο και Καλάθης (vid)

Χρήστος Τσάλτας 23:44 - 07.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:48 - 07.03.2024

Τρομερή ένταση στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Φενέρμπαχτσε, με τους Φακούντο Καμπάτσο και Νικ Καλάθη να έρχονται στα χέρια και να μοιράζονται αντιαθλητικά φάουλ.

Η Φενέρμπαχτσε είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, όμως τα νεύρα δεν έλειψαν στο WiZink Center, με δύο εκ των πιο σημαντικών παικτών των ομάδων τους να πρωταγωνιστούν.

Με το σκορ στο 56-67 και την Ρεάλ Μαδρίτης να βγαίνει στο transition, Φακούντο Καμπάτσο και Νικ Καλάθης είχαν μια αψιμαχία. Αρχικά οι δύο παίκτες συγκρούστηκαν κατά τη διάρκεια μιας προσπάθειας του Αργεντινού να βγει στο ανοιχτό γήπεδο, ενώ στη συνέχεια τα αίματα άναψαν για τα καλά.

Οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια, με τον Καλάθη να ρίχνει στο παρκέ τον πλέι μέικερ των Μαδριλένων και τους παίκτες των δύο ομάδων να μαζεύονται γύρω τους για να τους χωρίσουν. Μάλιστα ο Μάριο Χεζόνια πήγε προς το μέρος του Καλάθη για να τον ηρεμίσει.

Εν τέλει, μετά από λίγο τα πάντα ηρέμισαν στην αναμέτρηση, με τους διαιτητές να μοιράζουν από ένα αντιαθλητικό φάουλ σε Καμπάτσο και Καλάθη και την αναμέτρηση να συνεχίζεται χωρίς άλλα απρόοπτα.

Δείτε τη στιγμή της έντασης ανάμεσα στους δύο παίκτες: