Τρομερό δώρο από την Μονακό: Κάνει Give Away την ιστορική φανέλα του Μάικ Τζέιμς

Τρομερό δώρο από την Μονακό: Κάνει Give Away την ιστορική φανέλα του Μάικ Τζέιμς

Γιώργος Γαβριλάκης 17:08 - 10.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:12 - 10.03.2024

Η Μονακό αποφάσισε και αμέσως ανακοίνωσε πως θα κάνει δώρο την φανέλα του Μάικ Τζέιμς, με την οποία έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην EuroLeague. Την Τετάρτη θα ανακοινωθεί ο νικητής!

Η φανέλα που φορούσε ο Μάικ Τζέιμς στο παιχνίδι της Μονακό κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, τη μέρα που ο Αμερικανός γκαρντ έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην EuroLeague, σύντομα θα βρίσκεται στα χέρια ενός υπερτυχερού.

Διότι, δεν την κράτησε ο Τζέιμς για να την δείχνει στους απογόνους του, ούτε θα την κρατήσει ο σύλλογος από το Πριγκιπάτο στα γραφεία του. Αποφάσισαν στο Μονακό να την δώσουν σε έναν φίλο (ή πιο σωστά ακόλουθό) τους και φαν της EuroLeague μέσω της Give Away διαδικασίας των κοινωνικών δικτύων.

Όπως ανακοινώθηκε. οι Μονεγάσκοι την Τετάρτη (13/3) θα κληρώσουν την μαύρη φανέλα με το Νο 55, αυτή που ίδρωσε ο ίδιος ο σταρ της ομάδας την ιστορική βραδιά, σε έναν από όσους θα κάνουν Follow το επίσημο προφίλ του συλλόγου (@asmonaco_en) στην πλατφόρμα X (τέως Twitter) και θα αναδημοσιεύσουν στον δικό τους προφίλ την σχετική ανάρτηση.

H Euroleague το τερμάτισε: Αυτό είναι το απόλυτο βίντεο που δημιούργησε για τον Μάικ Τζέιμς και απαγορεύεται να το χάσεις!
EUROLEAGUE

18:05 - 09.03.2024

H Euroleague το τερμάτισε: Αυτό είναι το απόλυτο βίντεο που δημιούργησε για τον Μάικ Τζέιμς και απαγορεύεται να το χάσεις!

Ο Μάικ Τζέιμς είναι το πρόσωπο των ημερών και η Euroleague έκανε ακόμα πιο ξεχωριστή την βραδιά που έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης, με ένα επικό βίντεο.

Αναμένεται κοσμοσυρροή στο προφίλ της Μονακό που αυτή τη στιγμή έχει περίπου 3.200 ακολούθους και αξίζει να δούμε μέχρι που θα φθάσει μέχρι το τέλος της κλήρωσης του τρομερού δώρου που κάνουν στο κοινό.

14:53 - 08.03.2024

To Τop 10 του Μάικ Τζέιμς στην διαχρονική πορεία του στην Euroleague

Η Euroleague συνέλεξε όταν τα highlights στην σταδιοδρομία του Μάικ Τζέιμς στη διοργάνωση και παρουσίασε τις δέκα καλύτερες στιγμές του!