H Euroleague το τερμάτισε: Αυτό είναι το απόλυτο βίντεο που δημιούργησε για τον Μάικ Τζέιμς και απαγορεύεται να το χάσεις!

Μάικ Τζέιμς

H Euroleague το τερμάτισε: Αυτό είναι το απόλυτο βίντεο που δημιούργησε για τον Μάικ Τζέιμς και απαγορεύεται να το χάσεις!

Χρήστος Τσάλτας 18:05 - 09.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:05 - 09.03.2024

Ο Μάικ Τζέιμς είναι το πρόσωπο των ημερών και η Euroleague έκανε ακόμα πιο ξεχωριστή την βραδιά που έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης, με ένα επικό βίντεο.

Το παιχνίδι της Μονακό απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα είχε ξεχωριστό και ιστορικό χαρακτήρα για τον Μάικ Τζέιμς. Ο χαρισματικός σκόρερ των Μονεγάσκων, πριν από το τζάμπολ του αγώνα, χρειαζόταν 12 πόντους για να προσπεράσει τον Βασίλη Σπανούλη και να φτάσει στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης.

Παρ' ότι ξεκίνησε με κάποια άστοχα σουτ στα πρώτα λεπτά του αγώνα, ο Αμερικανός γκαρντ «ρόλαρε» και στα μισά της δεύτερης περιόδου κατάφερε να πετύχει το πολυαναμενόμενο καλάθι. Ήταν ένα σουτ-σήμα κατατεθέν του. Step back jumper από την κορυφή, με την κατάληξη να είναι το καλάθι της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Στο Gaston Medecin γράφτηκε ιστορία και η Euroleague φρόντισε να δώσει ακόμα πιο ιδιαίτερη νότα στην όλη βραδιά με ένα απολαυστικό βίντεο που ετοίμασε. Σε αυτό αποτυπώνονται οι προσπάθειες του άλλοτε γκαρντ του Παναθηναϊκού, με λίγο πιο... κινηματογραφικό τρόπο. Με το θέαμα, φυσικά, να είναι άκρως απολαυστικό.

Απολαύστε το βίντεο που ετοίμασε η Euroleague για την σπουδαία βραδιά του Μάικ Τζέιμς, στο παιχνίδι της Μονακό κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.