Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον Μάικ Τζέιμς: «Τρομερό κατόρθωμα!»

Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον Μάικ Τζέιμς: «Τρομερό κατόρθωμα!»

Γιώργος Γαβριλάκης 12:38 - 08.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:05 - 08.03.2024

Ο Παναθηναϊκός που έχει... κοινό παρελθόν με τον Μάικ Τζέιμς, έκανε μία ανάρτηση για τον γκαρντ της Μονακό και του έστειλε συγχαρητήρια ανάρτηση, αφού πρώτα έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην EuroLeague. To ίδιο βέβαια έκανε και ο Κολοσσός Ρόδου!

Με τον Παναθηναϊκό, ο Μάικ Τζέιμς έχει σημειώσει το 11,7% των συνολικών του πόντων στην EuroLeague (4.464) και γενικά η σύνδεσή του με την ομάδα είναι αρκετά ισχυρή. Ειδικά αυτή με τον μεγαλομέτοχο αυτής, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Γι' αυτό και οι «πράσινοι» βλέποντας τον πρώην παίκτης του, να προσπερνάει έναν άλλον πρώην παίκτη τους, τον Βασίλη Σπανούλη και να γίνεται αυτός ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στη διοργάνωση, δεν μπορούσαν παρά να του... υποκλιθούν.

Με σχετική ανάρτησή τους στα κοινωνικά δίκτυα του έδωσαν «συγχαρητήρια Μάικ για το σπουδαίο κατόρθωμα σου!», όπως ανέφερε η λεζάντα πάνω από το γραφιστικό της EuroLeague αφιερωμένο στον 33χρονο Αμερικανό γκαρντ της Μονακό.

Πάντως και ο Μάικ Τζέιμς με τη σειρά του και με τον τρόπο του δεν ξέχασε τον Παναθηναϊκό. Πάνω στα παπούτσια που φόρεσε στο ματς που έσπασε το ρεκόρ του Σπανούλης, αυτό κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για την 28η αγωνιστική της Euroleague, έγραφε τους πόντους που έβαλε με όλες του τις ομάδες της διοργάνωσης. Ανάμεσά τους και οι 522 με την πράσινη φανέλα και το τριφύλλι στο στήθος.

Αξίζει βέβαια, να σημειωθεί πως και ο Κολοσσός έχει... σχέση με τον Μάικ Τζέιμς. Διότι, πριν αυτός ενταχθεί στο top level της EuroLeague, πριν από ακριβώς 10 χρόνια είχε αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα με την ομάδα της Ρόδου. Έτσι προέκυψε και δεύτερη συγχαρητήρια ανάρτηση από τη χώρα μας προς τον σταρ της Μονακό.

🔴Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Βιλερμπάν και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!