Τα υπέροχα παπούτσια του Μάικ Τζέιμς με τους πόντους του σε κάθε ομάδα (vid)

Τα υπέροχα παπούτσια του Μάικ Τζέιμς με τους πόντους του σε κάθε ομάδα (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:46 - 08.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:08 - 08.03.2024

Ο Μάικ Τζέιμς τη μέρα έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην EuroLeague, φορούσε συμβολικά παπούτσια που αφηγούνταν την διαδρομή του στην διοργάνωση, αναφέροντας τους πόντους που έβαλε με κάθε ομάδα που αγωνίστηκε.

Με τη Μονακό έχει βάλει τους περισσότερους πόντους στην ευρωπαϊκή του καριέρα. Με την ομάδα από το Πριγκιπάτο έχει παίξει και τα περισσότερα από τα παιχνίδια του στο επίπεδο της EuroLeague, αλλά για να φθάσει τους 4.464 πόντους και να γίνει ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών, αθροίστηκαν και όλες του οι επιδόσεις που είχε συλλέξει σε όλη τη διάρκεια της πορείας του. Με την Μπασκόνια, τον Παναθηναϊκό, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Μιλάνο.

Και επειδή ο ίδιος, ναι μεν κάνει τα πάντα για να διακριθεί η Μονακό, αυτό δεν σημαίνει ότι ξεχνά τις... ρίζες του. Έτσι, στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα για την 28η αγωνιστική, ξέροντας καλά ο ίδιος πως θα ξεπεράσει τον Βασίλη Σπανούλη και θα γίνει ο Νο 1 της λίστας, είχε προετοιμαστεί κατάλληλα για τη στιγμή. Και ψυχολογικά και ενδυματολογικά...

Μάικ Τζέιμς: Πόσους από τους 4.464 πόντους του έχει βάλει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
EUROLEAGUE

10:50 - 08.03.2024

Μάικ Τζέιμς: Πόσους από τους 4.464 πόντους του έχει βάλει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού

Φορώντας τη φανέλα της Μονακό, ο Μάικ Τζέιμς έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην EuroLeague, σε μία μακρά πορεία που ξεκίνησε το 2014. Και που περιελάμβανε δύο θητείες στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο έβαλε 522 πόντους. Το 11,7% του συνόλου του.

Γι' αυτό και φόρεσε τα παπούτσια, που είχε κάνει ειδική παραγγελία και πάνω τους αναγράφονται οι ομάδες που αγωνίστηκε και πόσους πόντους έβαλε με την κάθε μία. Δηλαδή, τους 522 που σημείωσε σε μιάμιση σεζόν με τον Παναθηναϊκό, τους 467 με την Κάχα Λαμποράλ (νυν Μπασκόνια), τους 1.112 με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τους 595 με τη Μιλάνο.

🔴Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Βιλερμπάν και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!