Ο Μπουρούσης στο Sportal για τον θρυλικό Μάικ Τζέιμς: «Βρισκόμασταν με κλειστά μάτια, η παρουσία του με ώθησε να κάνω την καλύτερη σεζόν  της καριέρας μου»!

Ο Μπουρούσης στο Sportal για τον θρυλικό Μάικ Τζέιμς: «Βρισκόμασταν με κλειστά μάτια, η παρουσία του με ώθησε να κάνω την καλύτερη σεζόν της καριέρας μου»!

Γιάννης Πάλλας 09:45 - 08.03.2024 / Ανανεώθηκε: 09:48 - 08.03.2024

Ο Γιάννης Μπουρούσης μιλάει στο Sportal για τον κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία της Euroleague, Μάικ Τζέιμς.

Ένας άνθρωπος που χάρηκε με το επίτευγμα του Μάικ Τζέιμς να περάσει πλέον στην κορυφή της λίστας των σκόρερ στην ιστορία της Euroleague ήταν ο Γιάννης Μπουρούσης.

Ο πρόεδρος πλέον της Καρδίτσας έχει αγωνιστεί το 2016 με τον Μάικ Τζέιμς στην Λαμποράλ Κούτσα σε μια ονειρεμένη χρονιά που οι Βάσκοι έφτασαν μέχρι το Final-4 του Βερολίνου και ένα χρόνο μετά στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Μπουρούσης μίλησε στο Sportal για τον άλλοτε συμπαίκτη του και εξήγησε το φαινόμενο Τζέιμς που κυριαρχεί πλέον στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

«Με τον Μάικ Τζέιμς γνωριστήκαμε στην Βιτόρια, όπου αγωνίστηκαμε το 2016 με την Λαμποράλ Κούτσα σε μια φανταστική σεζόν, όπου φτάσαμε στο Final-4 της Euroleague» υποστηρίζει ο Γιάννης Μπουρούσης.

Και συνεχίζει: «Ήταν ένας από τους πιο επιδραστικούς παίκτες στην καριέρα μου. Η παρουσία του στην ομάδα μου έδωσε την ώθηση να κάνω την καλύτερη σεζόν μου. Μπορεί να είχαμε διαφορά ηλικίας, αλλά είχαμε «δέσει» στο γήπεδο. Ο Μάικ ήταν ένας από τους ανθρώπους και συμπαίκτες που είχα στην καριέρα μου, ο οποίος με έβαλε σ’ ένα άλλο επίπεδο, δίνοντας μου κίνητρο και μαζί με αυτόν προσπάθησα κι εγώ να γίνω καλύτερος».

Ανακαλώντας εκείνη τη σεζόν (2016) με την Λαμποράλ Κούτσα, ο άλλοτε κορυφαίος αθλητής και νυν πρόεδρος της Καρδίτσας, επισημαίνει: «Θα πω κάτι που έλεγα και το 2016 που αγωνιζόμουν στην Βιτόρια. Αυτή η ομάδα (Λαμποράλ Κούτσα) με σπρώχνει στο να μη σταματάω να κάνω προπόνηση στο ρυθμό που έπαιζαν τα υπόλοιπα παιδιά. Και σ’ αυτό καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο Μάικ Τζέιμς με τον οποίο ήμασταν ένα πολύ καλό δίδυμο που βρισκόμασταν με κλειστά μάτια στο παρκέ!».

«Μπαίνει» με Λαύριο ο Λαρεντζάκης
EUROLEAGUE

01:20 - 08.03.2024

«Μπαίνει» με Λαύριο ο Λαρεντζάκης

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του, καθώς οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι ικανοποιημένοι με την αποθεραπεία του και εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να τον «τεστάρουν» απέναντι στο Λαύριο (9/3). Τι γίνεται με Ουόκαπ και Μιλουτίνοφ...

Όσο για το τι θα του έλεγε αν τον έβλεπε αυτή τη στιγμή, ο Γιάννης Μπουρούσης, είπε: «Να πω συγχαρητήρια στον Μάικ. Αν και περνάει στην κορυφή των σκόρερ στην ιστορία της Euroleague τον φίλο μου το Σπανούλη, έτσι είναι όμως η ζωή. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Μάικ για όλα όσα έχει πετύχει και είναι αποτέλεσμα της σκληρής καθημερινής δουλειάς. Γιατί είναι ένας αθλητής που δουλεύει πολύ σκληρά και αυτό αποτυπώνεται στην πορεία του και τη συνεχή βελτίωση του...».