O Παναθηναϊκός μετά τη Μαδρίτη και πριν το ΣΕΦ συναντά τη Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ

O Παναθηναϊκός μετά τη Μαδρίτη και πριν το ΣΕΦ συναντά τη Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ

Γιώργος Γαβριλάκης 09:39 - 08.03.2024 / Ανανεώθηκε: 11:25 - 08.03.2024

Σε ένα κρίσιμο διάστημα για την κατοχύρωση ή όχι την θέσης του στη πρώτη τετράδα της Euroleague, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Βιλερμπάν (8/3, 21:15, Novasports), χωρίς τους Βιλντόζα και Αντετοκούνμπο. Και οι Γάλλοι έχουν σημαντικές απουσίες, καθώς οι Πάρις Λι και Μάικ Σκοτ είναι εκτός δράσης.

Μετά την εντυπωσιακή νίκη στη Μαδρίτη κόντρα στην Ρεάλ, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο ΟΑΚΑ και εκεί το βράδυ της Παρασκευής (8/3, 21:15, Novasports) θα αναζητήσει, απέναντι στη Βιλερμπάν για την 28η αγωνιστική της Euroleague, την 18η νίκη του.

Οι «πράσινοι» δεν θέλουν -σε καμία περίπτωση- ούτε καν να σκέφτονται το ενδεχόμενο... στραβοπατήματος απέναντι στους Γάλλους, που βρίσκονται στην προ τελευταία θέση της βαθμολογίας, διότι η Μονακό έχει ήδη 18 νίκες, η Μπαρτσελόνα έφθασε τις 19, ενώ ο Ολυμπιακός, τον οποίο και αντιμετωπίζει στις 14 Μαρτίου στο ΣΕΦ (29η αγωνιστική), έφθασε τις 17 μετά τη νίκη του επί της Βίρτους Μπολόνια.

Πράγμα που σημαίνει ότι ο κίνδυνος για απώλεια της... τετράδας είναι ορατός, αλλά και οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν είναι έτοιμοι για να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες.

Στη νέα του προσπάθεια πάντως, θα έχουν δύο γνωστές απουσίες. Αυτές των Λούκα Βιλντόζα και Κώστας Αντετοκούνμπο, οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών του, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν χωρίς τον τέως παίκτη του Παναθηναϊκού, Πάρις Λι, αλλά και τον Μάικ Σκοτ. Δύο παίκτες που αποτελούν σημαντικές απειλές για την Βιλερμπάν. Ο πρώτος έχει 11,8 πόντους και 5,7 ασίστ μέσο όρο και ο δεύτερος 11,1 πόντους με 35% στα τρίποντα και 4 ριμπάουντ.

Στον «αέρα» η μωβ εμφάνιση του Παναθηναϊκού AKTOR - Διαθέσιμη στο ματς με τη Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ
EUROLEAGUE

16:59 - 07.03.2024

Στον «αέρα» η μωβ εμφάνιση του Παναθηναϊκού AKTOR - Διαθέσιμη στο ματς με τη Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ανακοίνωσε και επίσημα πως στην αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν θα χρησιμοποιηθεί η τρίτη φετινή εμφάνιση, η οποία είναι μωβ και θα είναι διαθέσιμη αύριο στο ΟΑΚΑ.

Έχει επιστρέψει όμως, για λογαριασμό τους, ο βετεράνος σταρ της διοργάνωσης, Νάντο Ντε Κολό, ο οποίος μάλιστα, αναμένεται (αργά ή γρήγορα) να γίνει ο επόμενος που θα προσπεράσει τον Βασίλη Σπανούλη στη λίστα των σκόρερ και θα γίνει το Νο 2 όλων των εποχών. Πίσω φυσικά από τον Μάικ Τζέιμς, ο οποίος πριν από μερικές ώρες τοποθετήθηκε στον θρόνο της Euroleague.

🔴 Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Βιλερμπάν και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!