Η στιγμή που ο Μάικ Τζέιμς έγραψε ιστορία – Διεκόπη το ματς, δέχθηκε τα συγχαρητήρια των διαιτητών και πήρε δώρο την μπάλα (vid)

Η στιγμή που ο Μάικ Τζέιμς έγραψε ιστορία – Διεκόπη το ματς, δέχθηκε τα συγχαρητήρια των διαιτητών και πήρε δώρο την μπάλα (vid)

Χρήστος Τσάλτας 20:56 - 07.03.2024 / Ανανεώθηκε: 21:13 - 07.03.2024

Ο Μάικ Τζέιμς είναι ο νέος... βασιλιάς των σκόρερ στην ιστορία της Euroleague, προσπερνώντας τον Βασίλη Σπανούλη, με το Gaston Medecin του Μόντε Κάρλο να φοράει τα καλά του.

Εορταστικό κλίμα στο Μόντε Κάρλο για χάρη του Μάικ Τζέιμς. Ο χαρισματικός άσος χρειαζόταν 12 πόντους για να σκαρφαλώσει στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία της Euroleague. Κάτι που κατάφερε στα μέσα της δεύτερης περιόδου κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Μόλις ο Αμερικανός άσος έγραψε το 38-31, με τον 13ο πόντο του στην αναμέτρηση, το παιχνίδι διεκόπη για λίγα λεπτά. Αυτό γιατί στήθηκε μια μικρή γιορτή, ώστε να απολαύσει τις στιγμές ο ηγέτης της Μονακό, αλλά και να πανηγυρίσουν μαζί του, τόσο οι συμπαίκτες του όσο και όσοι βρίσκονται στο Gaston Medecin.

Αφού δέχτηκε τα συγχαρητήρια απ' όλους, ο Τζέιμς πήρε τη μπάλα του αγώνα, από τους διαιτητές, ως ενθύμιο για μια ιστορική βραδιά στο Μόντε Κάρλο.

Δείτε όσα ακολούθησαν μετά το καλάθι του Μάικ Τζέιμς κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Βίρτους Μπολόνια και όλη τη δράση της Πέμπτης