«Μάικ Τζέιμς και Μονακό σε συζητήσεις για νέο συμβόλαιο»

Μάικ Τζέιμς

«Μάικ Τζέιμς και Μονακό σε συζητήσεις για νέο συμβόλαιο»

Ο Μάικ Τζέιμς και η Μονακό φαίνεται πως έχουν αρχίσει να μιλούν για νέο συμβόλαιο, με ΜΜΕ από τη Γαλλία να αναφέρει πως η ομάδα του Πριγκιπάτου θέλει να κρατήσει για πολλά χρόνια τον ηγέτη της στο ρόστερ της.

Ο Μάικ Τζέιμς είχε πει τον Γενάρη στην μεγάλη συνέντευξή του στο Sportal πως δεν έχει μιλήσει ακόμη για νέο συμβόλαιο με τη Μονακό, όμως σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής Equipe, αυτό έχει αλλάξει.

Όπως αναφέρει στο εν λόγω δημοσίευμα το γαλλικό μέσο, ο Τζέιμς και η Μονακό έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για την υπογραφή νέου συμβολαίου, καθώς το τρέχον ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, με τη Μονακό μάλιστα να θέλει να κρατήσει τον παίκτη για πολλά χρόνια στο Πριγκιπάτο!

Αυτό το δεδομένο, εάν επιβεβαιωθεί, θα φέρει… χαμό στην Ευρωλίγκα και την Ευρώπη, καθώς πολλές ομάδες θα ήθελαν το καλοκαίρι να κάνουν δικό τους τον Μάικ Τζέιμς, κάτι που η Μονακό θέλει να αποφύγει και να κρατήσει τον ηγέτη της.

Στη Μαδρίτη η Ρεάλ θέλει να... απαντήσει στη Φενέρ και στο Μονακό όλα περιστρέφονται γύρω από τον Μάικ Τζέιμς
EUROLEAGUE

10:27 - 07.03.2024

Στη Μαδρίτη η Ρεάλ θέλει να... απαντήσει στη Φενέρ και στο Μονακό όλα περιστρέφονται γύρω από τον Μάικ Τζέιμς

Η Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη νίκησε την Ρεάλ, αλλά τώρα βρίσκεται στην Μαδρίτη, ενώ στο Πριγκιπάτο του Μονακό, ο Μάικ Τζέιμς είναι έτοιμος να γράψει... ιστορία και κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα να γίνει ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην EuroLeague.

Ο Μάικ Τζέιμς μετράει 19.3 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 5.3 ασίστ τη φετινή ασίστ στη EuroLeague με τη φανέλα της Μονακό, ενώ ετοιμάζεται να γίνει και ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης, καθώς με 12 πόντους ακόμη θα ξεπεράσει τον Βασίλη Σπανούλη και θα πιάσει την κορυφή.

🔴Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Βίρτους Μπολόνια και όλη τη δράση της Πέμπτης