MVP του Φεβρουαρίου στην Euroleague ο Μάικ Τζέιμς!

MVP του Φεβρουαρίου στην Euroleague ο Μάικ Τζέιμς!

Νίκος Καλαμπάκας 13:44 - 04.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:35 - 04.03.2024

Ο Μάικ Τζέιμς βραβεύθηκε με τον τίτλο του κορυφαίου παίκτη της Euroleague για τον μήνα Φεβρουάριο!

Ο Μάικ Τζέιμς διανύει μια ακόμα εξαιρετική σεζόν στην καριέρα του και ο μήνας Φεβρουάριος στην Euroleague του ανήκει!

Ο γκαρντ της Μονακό οδηγεί εκ του ασφαλούς την ομάδα του από νίκη σε νίκη και την ώρα που ετοιμάζεται να γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Euroleague, αναδείχθηκε και ο πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης για το μήνα Φεβρουάριο.

Ο Τζέιμς το μήνα που πέρασε έκανε φοβερές εμφανίσεις καταγράφοντας 20.3 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3.7 ασίστ και 1.7 κλεψίματα στα παιχνίδια που έδωσε η Μονακό στην Ευρώπη. Ο μέσος όρος του PIR έφτασε τις 22.6 μονάδες.

Επόμενος στόχος του ηγέτη της Μονακό είναι να ξεπεράσει τον Βασίλη Σπανούλη στη λίστα με τους πρώτους σκόρερ της διοργάνωσης.

Για να συμβεί αυτό χρειάζεται να σημειώσει 12 ακόμα πόντους. Μόλις το κάνει, περνάει στην κορυφή της λίστας και πλέον γίνεται ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης, αφήνοντας πίσω του παίκτες - θρύλους όπως ο Kill Bill και ο Ναβάρο.

Είναι η πέμπτη φορά που ο γκαρντ της Μονακό αναδεικνύεται MVP μήνα της Euroleague. Βρίσκεται δεύτερος στη σχετική λίστα, αφού μόνο ο Νίκολα Μίροτιτς τον ξεπερνά, έχοντας κατακτήσει τον τιμητικό τίτλο 7 φορές!