Κλαβέρ: «Ο Μήτογλου ίσως το καλύτερο 4άρι στην Ευρώπη, ο Χουάντσο είναι χαρισματικός»
i

©InTime

Κλαβέρ: «Ο Μήτογλου ίσως το καλύτερο 4άρι στην Ευρώπη, ο Χουάντσο είναι χαρισματικός»

Sportal newsroom 19:29 - 28.11.2023

Ο Βίκτορ Κλαβέρ σε συνέντευξη του στο BasketNews αναφέρθηκε στον Ντίνο Μήτογλου και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

Η Βαλένθια πρόσφατα αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΟΑΚΑ για την Euroleague και ο Βίκτορ Κλαβέρ, μια από τις παλιές «καραβάνες» στα ευρωπαϊκά γήπεδα μίλησε για τον Ντίνο Μήτογλου και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Ο Ισπανός πάουερ φόργουορντ μετά τον αγώνα στο ΟΑΚΑ μίλησε στο BasketNews για τα δυο τεσσάρια του «τριφυλλιού».

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού άσου:

Για τη μεταγραφή του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στον Παναθηναϊκό AKTOR, επισήμανε: «Υπήρχαν φήμες ότι θα πήγαινε στη Βαρκελώνη με τον αδερφό του, αλλά έμαθα για τον Παναθηναϊκό μια μέρα πριν υπογράψει. Ήταν πολύ ξεκάθαρος ότι θα κατέληγε εδώ. Πέρα από την αναμφισβήτητη ποιότητα του ως παίκτης, ο Χουάντσο είναι ένα πολύ χαρισματικό άτομο. Απλά δείτε την ταινία (Hustle) στην οποία πρωταγωνίστησε. Έγινε και ηθοποιός! Κάνει περισσότερα πράγματα εκτός από το μπάσκετ. Αυτό αρέσει στους ανθρώπους και δένονται μαζί του».

Για τον Ντίνο Μήτογλου και το αν είναι το καλύτερο «4» στην Ευρώπη, είπε: «Είναι ξεκάθαρο ότι βρίσκεται σε εξαιρετική στιγμή φόρμας και είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση. Λοιπόν, τώρα που ο Μίροτιτς παίζει στη θέση του σμολ φόργουορντ, ίσως είναι πιο εύκολο να πούμε ότι ο Μήτογλου είναι ο καλύτερος. Αλλά νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να επιλέξεις έναν παίκτη. Δεν μου αρέσει να ξεχωρίζω κάποιον ως τον καλύτερο γιατί όλα εξαρτώνται από το πού παίζεις και τη στιγμή που βρίσκεσαι. Δεν μου αρέσει να κατατάσσω τους παίκτες».